graviditet bistand

Når en kvinde står med en uønsket eller uplanlagt graviditet , mange gange hun ikke ved, hvor at henvende sig til for at få hjælp . Finde graviditet bistand gennem rådgivning , mad og ernæring, skolegang , husly og vedtagelse bistand vil hjælpe med at gøre graviditet en sund oplevelse og give moderen eller forældrene mulighed for at finde stabilitet i deres liv i en tid med behov .

Du har brug for :
Tomme store skotøjsæske med en vedhæftet låg
. .
.
 Nike bokse arbejde rigtig godt.
.
Spritservietter .
Pincet .
Antiseptisk håndrens .
Medicinsk tape .
Gaze firkanter .
.
 4x4 og 2x2 .
Elastikbind .
Sports tape .
Flere forskellige størrelser af lim bandager .
Insektbid podninger .
Triple antibiotisk salve .
Hydrogenperoxid .
Bandage saks .
Trekant bandage .
Instant køleelementer .
Latex eller vinyl handsker .
Barriere Anordning til CPR .

Betydning


Om en gravid i de tidlige teenage år eller endog slutningen af trediverne , nogle mødre ikke er i en god position til at tage vare på sig selv eller deres babyer under graviditeten . At være en enlig forælder , der kommer fra en krænkende situation , være afhængige af narkotika eller alkohol , idet hjemløse eller være finansielt stand til at passe sig selv fysisk er alle grunde til, at mødre og par søge hjælp i løbet af en graviditet . Program hjælp, der tilbydes gennem sundhedsvæsenet afdelingen eller Planned Parenthood give gravide mødre gratis sundhedsvæsen , prænatal pleje og vitaminer , fødsel og forældreskab klasser samt graviditet alternativer for dem, der ønsker at opsige deres graviditet og har en abort eller dem , der ønsker at give deres baby op til vedtagelse .

Funktion


Graviditet bistand anvendes primært til at hjælpe moderen i at træffe de rigtige valg for hende og hendes ufødte barn baseret på levende miljø , uddannelse og fysisk velvære . Bistand såsom graviditetstest og bækken eksamener er til rådighed for mødre så tidligt som for et par uger i deres graviditet , så de kan lære at tage sig af deres organer samt deres barns helbred i livmoderen . Tidlig indgriben er afgørende , når det kommer til de bedste graviditeten pleje og dette giver moderen tid nok til at kunne yde et positivt valg med hensyn til hvad der vil være bedst for hende og barnet . De fleste bistandsprogrammer er gratis via det amt, hvor moderen liv og Medicaid , og de fleste forsikringer accepteres som en form for betaling , hvis tjenester er ved at blive faktureret .

Typer


Et af de vigtigste bistandsprogrammer en ny mor kan komme på er en næring og sundhed program som kvinde spædbørn og børn, som tilbyder gratis eller billige fødevarer til moderen , mens hun er gravid --- dette inkluderer mejeriprodukter , juice og æg til ordentlig ernæring og fysisk pleje . En sund tjekke op program er også gavnligt i at moderen vil blive undersøgt for at se om hende og babyen er sund og i en passende vægt . Medicinske tests kan udføres gratis for at sikre ordentlig lægebehandling er implementeret i hele graviditeten samt post partum .

Tidsramme


Hvis moderen beslutter at ophæve graviditeten, tidsramme , hvor proceduren kan ske varierer fra stat , men bør gennemføres inden for de første to måneder . Vedtagelse ressourcer bør også stilles til rådighed for moderen , som ønsker at give afkald på rettigheder for barnet --- adoptivforældre kan blive indført på dette tidspunkt , og også hjælpe moderen ud med medicinske regninger og finansiel bistand. Rådgivning bør ydes til enhver tid fra første besøg hos moderen til den sidste --- at sikre, at moderen er serveret med faktabaserede oplysninger og uddannet om, hvordan man håndtere de fysiske og følelsesmæssige ændringer, der omfatter graviditet og på lang sigt konsekvenserne af de beslutninger hun gør .

Effects

Graviditet bistand vil hjælpe moderen kunne nemmere håndtere de kampe hun kan blive udsat for under livet af graviditeten . Rådgivere og specialister vil hjælpe med at sætte mål og kommer op med en plan om at bestemme , hvordan mor og barn kan leve et positivt livsstil og give mor redskaber til at kunne støtte sig selv og barnet under graviditeten og efter barnet er født . Gratis medicinsk støtte vil medvirke til at sikre barnet er leveret i en sikker hospital og forebygge antallet af uventede leverancer , der kan opstå i hjemmet eller i skolen , fordi moderen er under uddannelse eller frygtsom .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.