hvordan du får gratis hjem sundhedspleje besøg

Home sundhedsydelser besøg sædvanligvis af sygeplejersker eller certificerede sygeplejerske assistenter . Hvorvidt en sygeplejerske eller sygeplejerske assistent besøg er afhængig af de særlige sundheds-pleje behov . Home sundhed besøg er fastsat for check-ups og for at få hjælp med medicinske tilstande . Disse besøg er gratis på mange områder. Der er flere ressourcer til at kontrollere , når man søger gratis hjem sundhedspleje ; Denne artikel indeholder nærmere udbydere i USA
1 .
Kontroller , om du er berettiget til Medicare . Medicare er en gratis , statsfinansieret sundheds-forsikring program designet til ældre og lavindkomst- handicappede . Medicare betaler for hjemmet sundhedspleje besøg under visse omstændigheder. Det lokale Social Security kontor kan hjælpe dig med at afgøre , om du er berettiget , og kan forklare , der er omfattet sundhedspleje fordele .
2 .
Kontroller , om du er berettiget til Medicaid . Medicaid er en gratis , statsfinansieret sundheds-forsikring program for lav indkomst enkeltpersoner . Medicaid betaler for hjemmet sundhedspleje besøg under visse omstændigheder. Den lokale social- ydelser kontoret kan hjælpe dig med at afgøre , om du er berettiget , og kan forklare , der er omfattet sundhedspleje fordele . Du kan også ringe til dit lokale sociale tjenesteydelser kontor at anvende. Nogle gange vil de sende en socialrådgiver ud til dit hus , som kan hjælpe dig med ansøgningsprocessen.

3 .
Spørg din læge eller lokalt sygehus personale, hvis de kender til de afdelinger, der giver gratis hjemmehjælp sundhedssektoren besøg . Ofte vil en læge eller hospital medarbejder kender gratis tjenester på området .
4 .
Kontakt lokal velgørenhedsorganisation grupper og spørge dem , hvis de kender til de afdelinger, der giver gratis hjemmehjælp sundhedssektoren besøg .
5 .

Kontakt de lokale kirker og velgørenhed grupper og forklare din situation . Nogle gange vil kirker eller velgørende organisationer betaler for en person at modtage hjem sundhedspleje besøg , når der ikke er nogen gratis tjenester til rådighed .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.