hvordan du fjerner en splint

Det føles godt at indstille dine fødder fri af sko og gå barfodet på verandaen eller dækket , især i varme sommermånederne . Desværre kan der være en ulempe for alle , at mund frihed i form af smertefulde splinter . En splint er indgivet i foden kan hurtigt sætte en dæmper på den dag , medmindre du kan udtrække det hurtigt og komme tilbage til at nyde dine aktiviteter . Med et par enkle værktøjer , kan du gøre netop det . Her er hvordan man fjerner en splint succes
1 .
Hvilke værktøjer har du brug for at fjerne en splint ?
Hvis du vil fjerne en splint , der er overfladiske , vil alt hvad du behøver er en pincet , nogle gaze eller bomuld puder , og nogle sprit . Du skal også have adgang til et godt lys , så du kan visualisere Splint
2
Sådan fjerner du en Splint : .
første , skal du bruge gnide alkohol og gaze til grundigt rengøre pincet du skal bruge til at udpakke Splint . Påfør en lille mængde af alkohol til en gaze eller vat og dup den forsigtigt rundt Splint . Gnid ikke , fordi du kunne presse en splint yderligere under huden og gøre det vanskeligere at udvinde . Under et godt lys , visualisere Splint . Når du kan tydeligt se en splint , forstå det fast med en pincet og træk Splint ud . Når en splint er fjernet , renses området grundigt med sprit på en gaze .

3 .
Hvad hvis Splint er for dybt til at forstå ?
Så længe du kan visualisere en splint , og det er lige under overfladen af huden , kan du bruge en ren , steriliseret nål til let skrabe det overfladiske lag af huden , der dækker Splint . Det er vigtigt ikke at gå for dybt . Hvis du ikke kan forstå Splint efter skrabe hudens overfladiske lag , skal du lade Splint alene . Hvis du kan forstå det , brug pincet renses med sprit for at trække en splint ud . Vask området grundigt sæbe og vand .
4 .
Hvad nu hvis du ikke kan nå en splint til trods for ovenstående ?
Hvis Splint er smertefuldt og forstyrrer din evne til at gå , se din læge til fjernelse . Hvis en splint er lille , vil det sandsynligvis arbejde sig ud af foden over tid , men du bliver nødt til at se efter tegn på rødme og hævelse som kunne tyde på en infektion , der kræver øjeblikkelig lægehjælp .
5 .

En sidste sikkerhedsforanstaltning .
Når du fjerner en splint , er det vigtigt at kontrollere , at du er up-to -date på din stivkrampe vaccine . Hvis der er nogen tvivl , at en aftale med din læge om en opdatering .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.