hvordan en hikke angreb start ?

Hvordan Hikke Arbejde


Hikke ( eller som mindre almindeligt kendt , " hiccoughs "eller " singultus ") er pludselig kramper i mellemgulvet musklen . Noget --- og forskere har diskuteret , hvad der præcist , da tidspunktet for de gamle grækere --- irriterer phrenic nerve , stimulere mellemgulvet og sender et signal til glottis ( placeret i dit luftrør , mellem dine stemmebånd ) . Dette signal får glottis at lukke og forårsager den klassiske hikke lyd . I en hikke " angreb ", mellemgulvet fortsætter ordregivende gentagne gange , sender det signal, med jævne mellemrum , og forårsager en række hikke .

Årsagen til Hikke


Videnskabsmænd som helhed er uenige om, hvad der præcist forårsager irritation af phrenic nerve , men de fleste er enige om , at flere fælles betingelser kan forårsage hikke . Overspisning og efter at have maven posen udspile og skub mod phrenic nerverne kan være en fælles sag . En pludselig synke af luft , en hurtig temperaturændringer eller endog ekstrem følelser kan starte en person ud på en hikke angreb .
Hvorfor vi hikke er en anden sag af stor debat også. Et studie foretaget på PITIE-Salpêtrière Hospital i Paris har antydet, at hikke angreb kan være en " tilbagevenden "til vores evolutionære forfædre , der anvendes gæller til at ånde .

hikke Angreb


I de fleste tilfælde , hikke er uskadelige og angreb gå væk i løbet af et par minutter . Udvidede angreb er ualmindelige , og foreslår ofte en underliggende medicinsk tilstand , såsom et problem med det centrale nervesystem , mental sundhed eller metabolisk problemer . Hvis en hikke angreb fortsætter , er det betegnes " persistent hikke " , og kan forårsage hjerteproblemer og alvorlige komplikationer . Selv om den " Guinness Book of Records " rapporterer, at Charles Osborne hiccuped for 68 år ( indtil sin død i 1990 ) , er det oplyst, at alle, der lider en hikke angreb i mere end 24 timer at søge medicinsk behandling så hurtigt som muligt .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.