hvordan en indgroet negl udvikle sig?

Shape of the Nail og Toe


En indgroet negle kan være forårsaget af mange faktorer , en af dem, der den faktiske form toenail . En søm , der generelt buet i form i slutningen er der større risiko for at blive indgroet snarere end en, der ikke er. Hvis toenail er horisontal i kanterne i stedet for lodret dette høj grad vil mindske risikoen for, at en indgroet negl vil udvikle sig. Formen på neglen er generelt en, der er arvet fra oldeforældre , men det kan også være påvirket af andre faktorer . Nogle af de hårdest buede negle , kendt som " pincer negle "er udsat for størst risiko for at udvikle en indgroet negl , fordi begge sider af neglen er buede ned mod tåen . Blandt idet der tages hensyn form af neglen , skal du også bemærke , hvis du har en stor , kødfuld tå , da det vil øge dine chancer for at have en indgroet negl udvikle sig. Dette er grunden som regel storetåen er på et højere risiko for at udvikle en indgroet negl .

klipning Nail


En af de mest kendte måder at udvikle en nedgroede negl er misbrug af Clippers eller skære søm selv for langt ned . Under hensyntagen form af neglen , vil give dig mere indsigt til øget chancerne for at udvikle en indgroet negl efter klipning det . Klipning siderne af toenail ned for langt , kan forårsage ujævne eller skarpe hjørner . Når disse skarpe hjørner begynder at vokse mod tåen , i tilfælde af en buet søm , det gælder ekstra pres på en mindre punkt . De mindre punkt , der har dette pres anvendt det fungerer som en slags kniv , der skærer eller punkterer huden på tå og vokser i det omgivende hud . Denne proces kan være meget smertefuldt og vil sandsynligvis forårsage infektioner , hvis det ikke holdes rent .

Fodtøj og personskader


Chubby eller kødfulde tæer er i en forhøjet risiko for udvikling af en indgroet negl , og den type fodtøj en person bærer kan også have en stor rolle i denne proces . Fodtøj , der er for stramt , kan forårsage fødderne til at svulme op , hvilket igen øger størrelsen og » mushiness " af tæerne . Iført sokker eller sko , der er for stramt eller underdimensionerede kan tilføje pres på tå og toenail tvinge søm i tåen . Dette gælder især for dem, der ikke bære sko, der er brede nok til fødderne , fordi den kraft tjener til kurven toenail hvis bæres i længere tid ad gangen . Ud over fodtøj , inden skader og traumer til foden kan også tjene til at forårsage eller øge chancerne for at udvikle en indgroet negl . Tage sig af tå skader og undgå klipning dine tånegle , hvis du vil være iført ubehageligt sko vil hjælpe til at sænke denne risiko .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.