hvordan lavement udstyr arbejde ?

Typer af Enemas


Der er tre typer af lavementer , der almindeligvis anvendes i et hjem indstilling : . den klargjorte lavement , pæren lavement og posen fjender . Hver af de tre produkter fungerer i en særskilt og let forståelig måde .

Tilberedt Enema


Udarbejdet lavementer kommer i form af en flaske løsning . Fremstillede opløsninger består ofte af en mineral- olie løsning . Mineralolien er designet til at smøre fecal spørgsmål for at lette fjernelse . Flasken har en vedhæftet fil tip , der indsættes rektalt . Hvis du vil bruge den forberedte lavement , indsætte spidsen ind i anus og klemme flasken, der overfører lavement løsning fra flasken ind i endetarmen .

Pære Enema


Pæren lavement fungerer på samme måde som den forberedte fjender , bortset fra at pæren ikke kommer fyldte med et lavement løsning . Pæren åbner for at tillade en lavement løsning , som vand , at blive sat ind .

Enema Bag


Den fjender bag er den mest avancerede fjender udstyr , som er almindeligt anvendt i et hjem indstilling . Lavement tasker kommer i forskellige størrelser , og nogle hold så meget som 1 liter vand . Lavement poser mulighed for en større mængde væske ind i tyktarmen end at gøre pære lavement . Ideen bag fjender poser er at indføre vand i tyktarmen for at blødgøre fecal spørgsmål og tilskynde perestalsis ( muskelsammentrækninger ) i tyktarmen at fremme fjernelsen af fækal affald . Det lavement pose udstyr består af fem dele: lavement taske , slanger , indsættelse spidsen , en krog og et flow klemme .

Hvis du vil bruge lavement posen udstyr , fylde posen med vand eller anden lavement løsning . Posen hænges af krogen på et håndklæde rack eller i nogen anden praktisk sted . Indsættelsen tip sluttes til den ene side af slangen . Den anden side forbindes til fjender posen . Indsættelsen spids er sat ind i anus . En glidecreme som KY Jelly er normalt anvendes til indsættelsen spidsen forud for indsættelse til brugervenlighed .

Flowet klemme er frigivet til, at fjender løsning at forlade fjender gennem røret og løber ud i endetarmen . Flowet er styret af , hvor langt klemme åbnes og højden på fjender posen . Jo højere fjender posen hænges over kroppen , jo hurtigere flow .

For at stoppe strømmen af lavement løsning , lukke strømmen klemme .

Indsættelsen tip er fjernet fra anus og fjender løsning og fecal spørgsmål forlade anus . Den person, som regel sidder på toilettet , men overlader det lavement løsning og fecal spørgsmål for at afslutte .

Disclaimer

Denne artikel er beregnet til at blive brugt til uddannelsesmæssige formål . Forfatteren og forlaget ikke nødvendigvis anbefale brugen af fjender udstyr . Lavementer ikke er hensigtsmæssige i tilstedeværelse af visse sundhedsmæssige betingelser . En læge bør altid høres, før du bruger lavement udstyr .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.