hvordan man får ud

Må ikke sidde fast i huset for længe , kan væggene hule i og luften vil begynde at tynde , Hvad gør du for at komme ud
1 .
Der er tidspunkter , især i vintermånederne , at jeg kan trække med og bo inde hele dagen , Wheres solen ? Den næste dag kommer , og jeg er stadig inde og har ingen presserende at gå ud døre, men der er ingen solskin .
2 .
dit hus, selv om godt ventileret , kan være et farligt område , og hindre dit gode helbred . Du kan bruge en luftrenser eller to , afhængigt af størrelsen på din plads , så tjek også du ventilationshuller og hvis du har base varme , væg varme , varmluft sørge for, at kanalerne er rene , så du ikke indtage enorme mængder af støv . Hold stueplanter spredes via dit hus og endda din arbejdsplads , hvis du arbejder indenfor . Planterne vil faktisk feed ud af kulilte , at vores krop udånder og give os ilt , en meget flot udveksling .

3 .
Få udenfor ! Vi som mennesker har brug for at cirkulere , vi har brug for ilt til at filtrere gennem vores lunger , og blodet til at løbe gennem vores årer, det er bare hvordan blev lavet ! Så hvis vi bliver i , hvor luften kan blive stagnerende , gæt hvad , så var mere end sandsynligt stagnerende så godt.
4 .
Hvis man er handicappet og har brug for pleje gøre det til et punkt for at se , om din pårørende kan bringe dig udenfor for at nippe til noget te eller læse et par kapitler i en bog . Hvis det er koldt bundt op med et tæppe , varmt tøj , handsker halstørklæde og en hue .
5 .

Hvis det er rigtig slemt derude bare åbne vinduet og ånde luften et øjeblik og gør det et par gange i løbet af dagen i ca 3 ~ 5 minutter hver , vil det hjælpe . Hvis jeg ikke ønsker at gå udenfor , men jeg har brug for luft ~ jeg vil åbne alle vinduer og døren og lad i luften i ca 20 minutter , og det hjælper at få blodet flyder .
6 .
Lidt tid udendørs hver dag , hvis du kan styre trin udenfor , kan drastisk ændre din over alle velvære mentalt og fysisk . Hvis bare en lille smule her og der . Du kan også opdage, at du sover bedre om natten , hvis du knæk vinduet bare en lille smule . Bare sørg for du har noget at krukken vinduet fra at være åbne yderligere end du gjorde det , for sikkerheden .

gode råd og advarsler


 • Nogen måde at få luft cirkulerer i dit hjem er gavnligt .
 • Du kan bruge en ventilator der vender ind mod rummet fra foran det åbne vindue .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.