hvordan man forebygger tømmermænd og stadig nyde den part,

Ønsker du at vide hvordan man kan forhindre en tømmermænd uden alle de smark alleck svar om at holde op at drikke ? . Så læs videre for at finde nogle af de bedste tips og råd omkring for at forhindre en morgen tømmermænd :

1 .
Det indlysende første skridt ville være ikke at drikke eller drikke i moderate mængder , men du ville ikke være på udkig efter tømmermænd forebyggelse hvis det var planen , ville du ; ) ? Så regel nummer et : Sørg for, at du er fuldt hydreret og spise et godt måltid , FØR du går drikke .
2 .

Tag en tømmermænd forebyggelse pille , hvis du har en . Den Chaser mærke er nok bedst kendt , og mens de ikke er perfekte " mirakel " piller , de fleste mennesker siger, de gør at forebygge tømmermænd smerter eller anden form næste morgen .
3 .

Beslut på øl eller spiritus . I teorien kan du blande , men du er mere tilbøjelige til at blive syg og hang over, hvis du gør . Hvis du vil blande begge dele, så husk : " Øl før spiritus , bliver sygere , spiritus før øl , i det klare . "Det er ikke 100 % , men det er en god tommelfingerregel . Hvis du drikker alene spiritus , jo mere fjerne alkohol, jo mindre tømmermænd .
4 .

Øl tendens til at forårsage værre tømmermænd end ren hård spiritus , og blandede drikkevarer, der er søde eller brug soda er den værste af alle . Så hvis du kigger på at forebygge tømmermænd , se på handel med whisky og koks til en vodka tranebær .
5 .
Må ikke blandes drinks . En bred vifte af drikkevarer og spiritus er mere tilbøjelige til at gøre dig syg og tømmermænd . Stikning med én type drink eller spiritus er en god måde at hjælpe med at forhindre tømmermænd , eller i det mindste minimere dem .
6 .
Spis fedtet , fed mad . Fødevarer med højt indhold af fedt og protein ( som bar nachos ) fylde kroppen, absorbere alkoholen , og bidrage til at forebygge tømmermænd , eller i værste , minimere tømmermænd . Spise mad giver dig også en undskyldning for at drikke vand med et måltid .

7 .
Drik et glas vand hver så ofte . Ideelt , et glas vand til hver drink, men realistisk , selv et glas til hver tre eller fire drinks gør en enorm forskel i at forebygge tømmermænd .
8 .
Gå ikke immmediately i seng efter at have drukket . Udgifterne endda en time op når du er færdig hjælper kroppen med at behandle alkohol og indhente endda en lille smule . Spis noget mad . Drik masser af vand . Gå til badeværelset , så ofte som vandet kræfter . Selv at spise et lille måltid , drikke et glas eller to af vand , og opholder sig op til en time kan gøre underværker for at forhindre en morgen tømmermænd versus bare bryder ud.
9 .

Når du vågner op , bruge din bedste kur tømmermænd metoder til at minimere smerte og ubehag . Hvis du får op midt om natten for at bruge toilettet , drikke mere vand , før de går tilbage i seng .

gode råd og advarsler


 • mere urenheder , det værste tømmermænd . Det er grunden til, mørkere lud og øl vil medføre langt værre tømmermænd end lysere dem .
 • Lær at tempo. Du kan ende op med en langt værre tømmermænd fra 8 drinks over 15 , når de 8 er tøffede og de 15 , fordeles og gik godt ( ikke formanende drikker 15 drinks , blot at sige . . . )
 • ALDRIG tage Tylenol , aspirin , eller anden medicin , når man drikker . Det er farligt og kan være farlige for dit helbred
 • Tænd ikke drikke hele tiden-. dette vil næsten garantere en morgen tømmermænd
 • Undgå sukkerholdige drikkevarer og drinks blandet med koks . Disse vil dræbe dig i morgen .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.