hvordan man kan bo sikkert efter en oversvømmelse

En ødelæggende oversvømmelse kan forekomme på ethvert tidspunkt af året, og er oftest forårsaget af kraftig regn , hurtig afsmeltning af et tykt sne pakke , is syltetøj , eller mere sjældent , at svigt af en naturkatastrofe eller en menneskeskabt dæmningen .
Et af de store spørgsmål , som vil påvirke alle, der bor i et område , der er blevet oversvømmet , er , at mad og vand sikkerhed
1
Fødevaresikkerhed efter en oversvømmelse
Hvis du er i tvivl-! Smid det ud
Du skal inspicere mad , der er kommet i nærheden af oversvømmelser meget, meget nøje . Flodvandet kan bære forurenet mudder , kemisk affald , olieprodukter og selv rå spildevand , der kan gøre storm-skadede fødevarer usikkert at spise .
Selv den mindste kontakt med manglende oversvømmelsesområder kan føre til forurening . Der er en enkel, grundlæggende regel : alle fødevarer , der har rørt manglende oversvømmelsesområder skal råde over . Dette omfatter alle friske råvarer , kød , fjerkræ , fisk og æg . Mad på glas , herunder alle uåbnede krukker . Kassér alle fødevarer i poser og alle åbne beholdere og pakker .
Den eneste undtagelse fra denne regel ville være mad i forseglede i ubeskadiget metaldåser . Disse er sikre til brug, så længe du omhyggeligt rengøre og desinficere de dåser før åbningen .
Dette betyder at du skal fjerne etiketterne og grundigt vaske dem med en krat i en stærk rengøringsmiddel , der indeholder klor blegemiddel og skylles godt i klart vand . Den blegemiddelopløsning bør være en halv-kop blegemiddel til en liter vand . Du ønsker måske at bære gummihandsker til at beskytte dine hænder i løbet af denne proces .
to .
blive udarbejdet
Dette bringer spørgsmålet om at være forberedt på en katastrofe . Intet vil hjælpe dig og din familie gennem enhver nødsituation som vil blive forberedt til det .
Det kan være op til tre dage før Emergency Service er oppe og kører i dit område . Under en beredskab kit , opbevares høj og tør , kan bogstaveligt talt være en redningskrans .
En levering af fødevarer , drikkevand og nogle yderligere redskaber såsom Light sticks , Dynamo FM Radio , lommelygte , Hygiejne Kit , Vandtæt kampe , Emergency Stearinlys , sanitet Kit og First Aid leverancer uvurderlige for dig og din familie .

3 .
Gryder og køkkenredskaber
Hvis dit køkkengrej og køkkenredskaber er kommet i kontakt med manglende oversvømmelsesområder , vil de kræver særlig behandling .
Tag ud et punkt , der kan rengøres i stykker . Hvis det er muligt , fjerne håndtag fra gryder.
Vask alle porcelæn , glas tallerkener , kopper og gryder og pander , der har været i kontakt med vandet, . Brug varmt sæbevand og en børste til at fjerne snavs . Skyl og derefter placere dem i en sanitizing klorinopløsning i mindst 10 minutter og skyl derefter grundigt i rent vand . Den blegemiddelopløsning bør være en halv-kop blegemiddel til en liter vand .
Desinficer sølvtøj , metal redskaber og gryder og pander i kogende rent vand i 10 minutter.
Klorblegning bør ikke anvendes i dette tilfælde , fordi det reagerer med mange metaller og får dem til at blive mørkere . Smid retter med revner såvel som bløde , porøse plastik eller træ elementer mættet af manglende oversvømmelsesområder , da de ikke kan sminket . Disse omfatter sutteflasker , brystvorter og sutter . De kan ikke sikkert desinficeres .
4
Drikkevands
Vand ; . vand overalt , og ikke en dråbe at drikke
Efter en oversvømmelse , skal du gå ud fra ! at alt vand kilder er forurenede , indtil de har bevist sikkert .
Kog alle regn og vand fra hanen og vand fra beholdere , du ikke helt sikker på. Brug kun flasker , kogt eller renset vand til drikkevand , madlavning eller madlavning , opvask , rengøring , børste tænder , vaske dine hænder , hvilket gør isen, og badning indtil din vandforsyning er testet og fundet sikkert .
Der er også et par fremragende vandfiltrering Flasker og Emergency vandfiltre på markedet, som er meget effektive til at producere rent drikkevand fra næsten alle vand kilde. Det er de samme systemer , der blev anvendt af det amerikanske militær i løbet af Katrina -katastrofen .
Hvis du bruger en privat godt for din vandforsyning , skal du sørge for at få vandet testet , før du genoptager brugen . Brug en alkohol-baseret side sanitizer at vaske dine hænder , hvis du har en begrænset forsyning af rent vand .
5 .

manglende oversvømmelsesområder
Undgå kontakt med manglende oversvømmelsesområder hvis det overhovedet er muligt , men hvis du finder dig selv vade ind i manglende oversvømmelsesområder under eller efter katastrofen , så husk , at du vil være i kontakt med mange skadelige stoffer , der kan gøre dig syg . Vask altid efter kontakt med manglende oversvømmelsesområder .
Jeg håber inderligt , at du har fundet denne artikel nyttige i planlægningen af din families beredskab .
Allan Wright
First Aid Kit Produkter
http : //www. firstaidkitproducts. com


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.