hvordan man kan få nogen til at snakke uden at spørge dem en masse spørgsmål

Alle kender nogen , der ikke kan lide at snakke . Så du gør det typiske ting og begynder at spørge en masse spørgsmål , som du ikke får svar på eller den anden person blæser op og går væk :

1 .
Når du kender noget der generer nogen , ikke starte med at spørge dem en masse spørgsmål . I stedet forsøge dette, men først når du har lagret den
2

Du siger : . Jeg elsker dig nok til at vide noget er såre dig , og jeg bryder mig nok til at vide , at det virkelig der generer dig . Er du klar over , hvis du ikke vink til mig, hvad det er , dele dette med mig eller bare ud til højre fortælle mig , hvad der egentlig foregår , vil du gøre mig gætte . Og hvis jeg er nødt til at gætte , hvad det egentlig er , vil jeg være reel menneskelig og jeg vil gætte negativ , fordi du ser , at vi som mennesker aldrig gætte positive . Og hvis jeg gætter negativ , er det virkelig kommer til at skade vores forhold , og jeg elsker dig og jeg ønsker ikke det. Det eneste spørgsmål , du vil stille, er : " Gør du ? "
3
Når du spørger "gør dig ". ? Du vender dig og gå væk . Du IKKE vente på svaret . Du har allerede fortalt , at person, som du elsker dem , og du holder af dem, og du ikke ønsker at gætte , men du ved at gå væk er også at give dem den plads, de behøver for at beslutte, hvad de ønsker at sige , eller hvordan de vil siger det . Denne person kan briste i gråd , eller de kan have behov for at have tid og plads til at tænke over , hvad de vil sige . Du kan sige dette til voksne eller til børn .

gode råd og advarsler


 • Må ikke komme i nogen dem ansigt . Må ikke opføre sig som en kender det alle . Lad den pågældende person har deres plads .
 • Denne person kan briste i gråd , så lad dem . Hvis personen ønsker et knus , vil de lade dig det vide.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.