hvordan man kan finde det bedste sted at købe høreapparater

Hvis dette er din første gang til at købe høreapparater , kan det være en forvirrende opgave . Det er afgørende at finde det rigtige sted og rette faglige , fordi du vil bruge alt fra lige under $ 2. 000 til lidt over 6. 000 $ for et par høreapparater . Dette vil ikke være sidste gang du gør dette , fordi folk erstatte høreapparater hver 5-7 år. De skridt til at købe et høreapparat kræver en lægeundersøgelse , høreprøve og høreapparat udvælgelse og montering . Hele processen vil tage tre til fire kontor besøg og kan tage en måned fra start til slut . Det hele afhænger af, hvor hurtigt disse besøg kan planlægges
1 .
Start med et besøg hos din egen læge eller egen læge . Mange gange en enkelt øre rengøring genopretter hørelsen . Lægen kan skærmen hørelsen , hvis han har udstyret . Hvis dine ører eller hørelse ser unormal så vil du blive henvist til en øre , næse og hals ( ENT ) specialiserede ( kaldet en otolaryngologist ) . Han vil undersøge dig for at afgøre, om medicinsk behandling eller operation , vil løse problemet . Sørg for at du får passende henvisninger til kontoret besøg, så din læge sygesikring dækker kontoret afgift .
2 .
Høring behandlere er audiologer og høreapparat forhandlere eller høreapparat specialister . Audiologer har enten en kandidatuddannelse ( MA eller MS ) eller en doktorgrad ( Au. D. eller Ph. D. ) , så de har haft fire år på college og op til fire års klinisk uddannelse i " audiologi skole " . De er uddannet til at diagnosticere og ikke-medicinsk behandling høretab med høreapparater og auditive rehabilitering . De er staten licens . Høreapparat forhandlere eller et høreapparat specialister kan også tjekke din hørelse . De er kvalificerede til at gøre hørelse screeninger og grundlæggende høreprøver . Deres primære fokus er at sælge høreapparater . De kræver mindst en studentereksamen for at dispensere høreapparater , er " mesterlære " uddannet og certificeret af NB-HANS National Board for Certificering i høreapparat Sciences . Høreapparat forhandlere /instrument specialister er enten registreret eller godkendt afhængigt af statens love . Din praktiserende læge eller øre , næse og hals ( ENT ) specialist vil sandsynligvis sende dig til en audiolog til en formel og fuldstændig høreprøve . Dette kan omfatte specialiserede diagnostik test , hvis du har det ene øre , der er fattigere end den anden ( ensidige eller asymmetrisk tab ) , eller du har svimmelhed , vertigo , labyrinthitis , Menières sygdom eller ringen for ørerne ( tinnitus ) . For at vælge det bedste høreapparat, du har brug for præcise oplysninger om din hørelse . Dit høreprøve skal indeholde en graf ( kaldet audiogram ) og tale forskelsbehandling eller anerkendelse scorer. Audiogrammet viser , hvilken type og sværhedsgraden af dit høretab . Deres tale forskelsbehandling eller anerkendelse scorer fortælle hvor tydeligt du kan høre i hvert øre . De viser, hvor godt du kan forstå tale med høreapparater . Din audiolog eller høreapparat forhandler vil fortælle dig , hvis du har brug for et høreapparat .

3 .
Har en lægeundersøgelse og en høring vurdering inden seks måneder før købet . Du burde få en medicinsk vurdering formular underskrives af din læge , at stater, der ikke er nogen medicinske tilstande , som forhindrer brug af høreapparat . Du kan underskrive en " medicinsk dispensation ", hvis du er over 18 år , men dette kan ikke anbefales. Din medicinske sygesikring kan betale for en del af dit høreprøve gebyrer , så tjek med dit forsikringsselskab , før du planlægger et besøg .
4 .
Find en kvalificeret høreapparatspecialist , at du kan tillid til, fordi du vil stole på hende til råds , anbefalinger og vejledning . Du vil også bruge en masse tid med den professionelle , så du skal føle sig godt tilpas med den person . Det tager normalt op til tre eller fire kontor besøg i løbet af de første 30 til 60 dage til at tilpasse sig dine høreapparater . ENT specialister og familie læger er sjældent uddannet i høreapparater , så du bliver nødt til at mødes med en audiolog eller en høreapparat forhandler /instrument specialist . De fleste mennesker vil drøfte høreapparat muligheder med den person , der testede deres hørelse , så dette kan være audiologen eller et høreapparat specialist . Køb din høreapparater på kontoret fra en " god " professionel , hvis primære fokus er på at være en sundhedsperson , snarere end et høreapparat sælger . Kig efter nogen, der vil lytte til dig og tage sig tid til at opdage hvordan dit høretab påvirker din hverdag. Denne person skal vise kompetente viden om mere end ét mærke af høreapparat og bør matche den type af digital teknologi , størrelse eller stil , og optioner til dine individuelle behov . Han eller hun skal være villige til at arbejde sammen med dig , så længe det tager at hjælpe dig til at høre bedre med høreapparater .
5 .

Vær sikker på din høreapparat professionelle har en aktuel tilstand licens med staten licenskontor . Check med Better Business Bureau og stat Attorney General's kontor for eventuelle klager . En anbefaling fra en person , der har købt høreapparater fra , at professionelle er meget hjælpsom . Du skal være så omhyggelig med at vælge din høreapparatspecialist ligesom du ville gøre med enhver anden læge . Det er meget vigtigt, at du har et komfortabelt niveau af tillid hos dine audiolog eller et høreapparat specialist . Du kommer til at stole på ham for kommende år , men især i den første måned eller deromkring .
6 .
Lær om dit høretab og dine muligheder for bedre hørelse med høreapparater . Alle er i stand til bedre hørelse , men nogle vil reagere bedre end andre . Så du bør rådgives på realistiske forventninger til, hvad høreapparater kan og ikke kan. Du bør også rådgives om dine oplevelser som du går gennem processen med at tilpasse sig de nye høreapparater . Ved afslutningen af besøget skal du have en god fornemmelse af audiologen eller høreapparatet specialist niveau af ekspertise og din evne til at arbejde sammen . Det er svært at huske alt diskuteres på kontoret besøg , så sørg for at have pjecer om høretab med generelle oplysninger om høreapparater og brochurer om høreapparater hun har anbefalet . Det er meget vigtigt at have mindst to valgmuligheder og et pristilbud . Citatet skal forklare den 30-dages prøveperiode , alle omkostninger , producentens garantier , tab og skader forsikring og alle de tjenester de professionelle giver . Hvis din læge sygeforsikring plan har dækning for høreapparater , så du kan have en henvisning til hver kontor besøg . Ring til dit forsikringsselskab , før du planlægger et besøg .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er i tvivl om at købe høreapparater fra et kontor , gå hjem . Hvis du bliver presset til at købe den pågældende dag , så skal du ikke gå tilbage , få en second opinion fra et andet sted . Husk , vil du bruge tusindvis af dollars for høreapparater og de tjenester, som høringen sundhedspersonalet . Du skal være føle , at han er troværdig , ærlig og kan arbejde sammen med dig .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.