hvordan man kan forebygge for tidlig ældning

Alle er altid på udkig efter måder at forebygge for tidlig aldring. Nogle er optaget af rynker , mens andre er mere optaget med vægtøgning . Uanset hvad , det hele kommer med aldringsprocessen . Jeg håber du finder disse tips af udsmarter en aldrende hormon nyttig
1 .
Du kan tage mange aldrende år ud med vitamin C. Det er blevet undersøgt og fundet , at mennesker med logfiler af vitamin C i deres blodstrøm , påvirkes ikke som dårlig mentalt og fysisk under aldringsprocessen . Du er mere tilbøjelige til at have en bedre hukommelse , lavere blodtryk og være i en lys stemning med mere energi . Du kan få mere C-vitamin hver dag med mad som appelsiner , broccoli og peberfrugter . Du bør alos tage op til 1. 000 mg om dagen i kosttilskud .
2 .
Ønsker du at vide en måde at undgå rynker ? Omega -3 olier fra fisk . De bidrager til at bekæmpe betændelse og stoppe huden mod ældning . De også er en stor kilde til hjernen mad . De beskytter mod celleskader , som bidrager til Alzheimers . Hvis du er ligeglad for at spise fisk, så kan du få omega -3 fra valnødder eller endda tage 2 g. af fiskeolie supplments dagligt .

3 .
Når din krop har mangel på søvn , er det stressende på det . Dette vil øge din aldrende cortisol niveauer . Du bør altid forsøge at få 8 timers søvn hver nat . Dette vil bidrage til at fremme et fald i kortisol natten .
4 .
Vidste du , at være venlig kan hjælpe med at holde din unge ? Det er rigtigt . Tale roligt til en person, der frazzled kan sænke dit cortisol produktion og din risiko for tidlig ældning .

gode råd og advarsler • altid tale med din læge, før du tager kosttilskud .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.