hvordan man kan forsikre ren indendørs luft

Ren indendørs luft har vist sig at være et af de mest betydningsfulde faktorer i at holde sig sund . Så hvad er de forurenende stoffer , der forårsager USA's Environmental Protection Agency til at sige , " Indendørs luft kan være to til tyve gange mere farlige end udendørs luft? "Her er top 5 indendørs luftbårne forurenende stoffer, der skal fjernes for at sikre rent . indeluftens
1 .
Minimer Støv , det er ingen overraskelse ret ? Det er nok den største grund til at vi fortsætter med at rense vores huse . Og hvor kommer det hele fra? Det stammer fra små stykker af stof fra tøj og møbler , støv og snavs udefra er ofte anlagt i med åbning af vinduer og døre eller på sko og sendes i luften med daglige aktiviteter , og det kan endda indeholde små stykker metal , der følger af skrabning hængsler ved åbning og lukning døre .
2 .
Control støvmider-Disse frodig lille sub-micron størrelse skabninger gøre deres hjem i din seng og trives på døde hud-nice ret? Det er det protein i deres ekskrementer , som mange mennesker er så allergisk . Omslutter din seng i en lufttæt dækker , og hyppig vask af sengetøj i temperatur et godt stykke over 160 grader Fahrenheit vil skære ned på deres numre , men normale daglige aktiviteter kan stadig sende dem luftbårne forårsager allergi og astma flare ups .

3 .
Fjern Plant Sporer-Mold og meldug sporer er naturens måde at nedbryde og fornyelse , men hvis du har skimmel og meldug problemer det er ikke altid let at se dem i denne positive lys . De er kun i stand til at vokse , hvor der er fugt , og så deres yndlingssteder er-du gættede det-badeværelset , køkkenet , og kælderen . Disse sporer kan medføre høfebersymptomer , hvis de indåndes og astma og allergi symptomer , hvis de når frem til lungerne .
4 .
Fjern skæl-Hvis du har fået en varmblodede kæledyr som en del af familien-en hund , kat , fugl , kanin , ilder , marsvin eller kæledyr mus-you've fik skæl . Det er hele tiden fremstilles som dit kæledyr skure døde hud til at give plads til ny hud . Det er for lille til at blive set , men hvis du er allergisk du ved, det er der . Endnu en gang er det protein , der er indeholdt i de skæl , der oftest årsag til allergiske reaktioner . Og desværre kan det hænge fast på vægge , tøj og møbler til året bare venter på at blive sendt i luften med normal bevægelighed i hele dit hjem . Det er endda blevet fundet i boliger for mennesker, som ikke ejer dyr, men der har arvet deres hjem fra en person, der gjorde det.
5 .

Filter Kemikalier-Hvilke kemikalier du sandsynligvis tænker . Så mange af de produkter , vi bruger i vores moderne verden er kemisk baseret , og i mange tilfælde de har tilladt for mange flere bekvemmeligheder , men er kommet til en høj pris for vores sundhed . Mange kemikalier i tæpper , ophold -press tekstiler , presset træ møbler , såsom køkken og badeværelse frysere , kemikalier , der anvendes til konstruktion af mobilhomes , og selv kemikalier , der anvendes i rengøringsmidler indeholder flygtige organiske kemikalier ( som formaldehyd ), at fordampe i luft nemt . Disse kemiske dampe forårsager ofte våde , brændende eller kløe øjne , næse , hals , og kan forårsage hovedpine svimmelhed , og en følelse af uklarhed . Og hvis du lider af Chemical Sensitivity Syndrome du ved første hånd , hvordan en stopper for sådanne kemikalier kan være at dit liv .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.