hvordan man kan fortælle , hvis du ser en dårlig læge

Selvom der er mange gode læger derude, der har deres patienters bedste interesse i tankerne , er dette ikke universel . Nogle dårlige læger starter ud som gode , men mister noget af deres " godhed " som de bliver overanstrengt , og tynget af et overskud patient belastning . Uanset , du skylder dig selv at få den bedst mulige pleje for sundheden for dig og din familie . Her er nogle tegn på , at du kan opleve en dårlig læge
1 .
Han efterlader dig undrende .
En dårlig læge er i et sådant kapløb til hånd du en recept , og komme til næste patient , at han undlader at forklare præcist, hvad du har , og hvordan du skal behandle det . Selv om han måske ikke har tid til at give en fuld afhandling , bør han i det mindste forklare din diagnose fuldt ud til dig, hvad test, du skal bruge , hvordan du skal behandle det , og eventuelle bivirkninger af behandlingen . Du bør ikke forlade sit kontor mere forvirret , end da du gik ind
2 .
Han er ikke praksis , hvad han prædiker .
Hvis din læge prædiker kost og motion , men har ikke set en elliptisk maskine siden han dimitterede fra Medical School , kan der være en troværdighedskløft . Selv om lægerne har mindre tid til at tilbringe på gym , bør din læge ikke har Big Mac wrappers og tomme cigaretpakker falder ud af hans papirkurv . En god læge har en forpligtelse til at indstille den korrekte eksempel for dig .

3 .
Han er ikke praksis , hvad han prædiker .
Hvis din læge prædiker kost og motion , men har ikke set en elliptisk maskine siden han dimitterede fra det medicinske fakultet , kan der være en troværdighedskløft . Selv om lægerne har mindre tid til at tilbringe på gym , bør din læge ikke har Big Mac wrappers og tomme cigaretpakker falder ud af hans papirkurv . En god læge har en forpligtelse til at indstille den korrekte eksempel for dig .
4 .
Han kaster en recept på problemet .
En dårlig læge kan skrive en recept på dit problem uden at tage hensyn naturlige og alternative løsninger, der kan være sikrere . Mens der er helt sikkert en rolle for receptpligtig medicin til behandling af visse medicinske tilstande , bør en recept ikke være den eneste løsning lægen mener . Mange medicinske problemer såsom let forhøjet blodtryk kan behandles med simple livsstilsændringer . Sørg for, at lægen præsenterer alle muligheder for at dig, før du tager receptpligtig .
5 .

Der er dårlig kommunikation .
En af de største røde flag, Du kan have at gøre med en dårlig læge er en mangel på kommunikation . God tovejskommunikation mellem patient og læge er afgørende for at sikre, at du får den bedste lægehjælp muligt . Den læge , du vælger , bør tage sig tid til at spørge dig om dine symptomer og diskutere dine bekymringer . Han eller hun skal ikke skære dig væk eller antage, at han ved, hvad problemet er , før du helt har beskrevet dine symptomer . Dette er hvor vigtige medicinske problemer er savnet eller fejldiagnosticeret . Ligegyldigt hvor travlt en læge er , skal han tage sig tid til at lytte og stille spørgsmål dig om dine symptomer .
6 .
Du kan ikke nå ham , når du har brug for ham .

En god læge er tilgængelig for dig , når du har brug for ham . Hvis du kalde hans kontor på en weekend , og du får en telefonsvarer , der dirigerer dig til skadestuen , kan du overveje dit valg af læge . En god læge besvarer hans egne opkald om natten og i weekenderne eller har partnere, der tager opkald med ham så du har nem adgang til behandling , hvis behovet opstår .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.