hvordan man kan identificere og håndtere et barn, der skærer

Hvorfor ville nogen ønsker at skære sig selv ? Hvorfor skulle de unge damer tage skrabere til der arme og ben forlader forfærdelige ar og åbne sår . . . Når følelser ondt for meget for dig at beskæftige sig med , kan du kigge efter noget, der vil gøre , at smerten forsvinder . For nogle trumfer fysisk smerte følelsesmæssig smerte :

1 .
Helikopter forældre er ofte kritiseres , men pas på ikke at gå så langt som til at undgå engagement med liv dine børn . Uvidenhed kan være lyksalighed , men det er også kortsigtede og har tendens til bare at åbne døren for store problemer . Kommunikation med din teenager er vigtigt , men afhængig af deres interesse i at tale . Vær forsigtig med ikke at være reaktiv til hvad de siger . . . du kan være chokeret og ked af , men viser ikke , at for dem . Bare lytte . Når de har tydeligvis brudt en regel , er du stadig forælder og stadig har brug for at disciplinere dem . Men , råben og skrigen vil ikke gøre dig til den person i kontrol . . . det viser at dit barn , at de har magt til at kontrollere dig og dine følelser , og de vil gerne drage fordel af det. Har du fornemmelse af, at der er et problem ? Måske du har ret . Cutting er en ny og trendy problem, at mange af os ikke ved nok om til at håndtere effektivt . Det er et alvorligt problem med permanent vansiring spørgsmål og dybe følelsesmæssige ar .
2 .

Et af de mest almindelige problemer i disse dage for mange teenagere er en mærkelig måde at behandle smerter . . . skæring . Selv med min pædiatriske sygepleje baggrund fandt jeg dette for at være en hård ting at forstå . Ved at skære , er de forårsager selv fysisk smerte , som synes at give dem noget nyt at fokusere på og hjælpe dem med at undgå beskæftiger sig med følelsesmæssig smerte . Nogle, der ty til dette har historier om stof-og alkoholmisbrug , lavt selvværd , spiseforstyrrelser , historier af omsorgssvigt , fraskilte forældre , og potentielt fysisk eller seksuelt misbrug . I modsætning til visse andre forhold, som barnet virkelig ønsker dig at se og handle på deres problemer , knive skjuler normalt deres nedskæringer ved at skære skuldre og arme og iført lange ærmer , selv om sommeren . . . skære lår eller mave områder . Som de normalt ikke fortælle andre , hvad de laver . Det er tilsyneladende mest i middelklassen til overklasse familier , starter i mellemskolen år og er veletableret i high school år, hvor stress og angst bliver større .
3 .
Hvad kan du se for . . . vide, hvor de første nødhjælp er i dit hjem og holde dem til rådighed, men se din beholdning . Også leverancer svinder ind hurtigt ? Har dit barn har hyppige skader , der ikke er forklaret ? Er han /hun iført lange ærmer og jeans i de varmere måneder, hvor de fleste børn er iført shorts og korte ærmer ? Har de vise isolation adfærd eller trukket tilbage fra venner ? Kig inde i deres beskidte tøj . . . er deres blodpletter du ikke kan forklare ?
4 .
Cutting er ikke et forsøg på at dræbe sig selv . . . . Det er en udgivelse . Det er en måde at give slip på angst og følelsesmæssige smerte , at de simpelthen ikke er i stand til at beskæftige sig med. Forbud mod adfærd vil sandsynligvis føre til dit barn finde en ny forretning , og den næste afgang kan blive endnu mere farlig , så i stedet fokusere på adfærd selv , fokus på den underliggende årsag til problemet. Få hjælp til at afgøre, hvad der gør dit barn så følelsesmæssigt oprørte og overvældet . Løse problemet med ro . . . hvis du panik og flipper ud , vil du sandsynligvis blive eskalere dit barns angst og ikke rigtig hjælper spørgsmål .

gode råd og advarsler


 • FÅ HJÆLP beskæftiger sig med dette problem
 • Skærende kan være smitsom . . . hvis din datter /søn har en ven, som skærer , skal du bruge det som en lancering sted at drøfte det med dit barn . Det kan blive et modefænomen ting at gøre for børn uden patologi .
 • Der er steder at vende , folk, der kan hjælpe og du er ikke alene beskæftiger sig med dette .
 • Der er faktisk internetsider at forherlige denne adfærd . Ved du, hvad sites dit barn er på ?
 • Der er ingen skam i at have et barn i nød , medmindre du ikke reagerer på behovet .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.