hvordan man kan købe de bedste luftrenser til den bedste pris

Hele året luften i vores hjem er i konstant forurenet med forskellige allergener og andre irriterende stoffer . Om vinteren , vinduer og døre med lukkede stramme dette kan være et reelt problem , men selv om sommeren udgør farer fra pollen , husstøvmider og selv skimmelsporer fra nær konstant fugtighed . Købe det bedste hjem luft purifier kan lindre mange af astma og allergi symptomer, din familie kan opleve . Der er mange typer af luftrensere på markedet i dag , her er nogle ting at se til at hjælpe dig med at afgøre, hvilke hjem luft purifier er den rette for dig og din familie .

1
Der er to hovedtyper af luftrensere , HEPA , der anvender fan tvunget luft gennem et filter , . og ioniske , som måske eller måske ikke bruge en ventilator til at flytte luften fortiden elektrisk ladede plader , der fanger de forurenende stoffer . Hvor og hvordan du vil bruge luftrenser vil afgøre, hvilken type der er bedst for dig .
2 .

Hvor stort er rummet ? Et stort værelse næsten altid kræver en fan tvungen luftrenser . Mindre rum på den anden side kan serviceres af en ionisk luftrenser uden en fan .
3 .
er støj et problem ? En ventilator tvungen luftrenser vil producere støj, bedre modeller er relativt roligt , men du vil bemærke dem køre. En tvilling fan tvunget luftrenser konstrueret til en 800 kvadratmeter værelse sandsynligvis ikke er det bedste valg for dit soveværelse , de ikke-fan tvunget ionisk vind stil ville være en bedre pasform .
4 .

Omkostninger . På trods af hvad du måske tror , er omkostningerne sandsynligvis den mindst vigtige faktor . Købe en luftrenser for lille til et værelse vil kun gøre lidt , hvis noget godt . På den anden side en støjende ene vil blive sjældent tændt igen , gør lidt godt. HEPA stil luftrensere kræver deres filtre udskiftes regelmæssigt tilføje til de samlede omkostninger over tid , holde dette i tankerne , når man overvejer omkostningerne ved en luftrenser .

5 .
Generelt , ioniske stil luftrensere , som den populære ioniske vind , har en større op foran omkostninger , men har ingen filtre til at erstatte , så det ville være billigere med tiden sammenlignet med en HEPA stil luftrenser . HEPA luftrensere generelt arbejder meget hurtigere til at rydde et værelse af forurenende stoffer .
6 .
at opsummere . Til dit soveværelse , hvor støj er et problem , ville en ionisk luftrenser uden en fan være et godt valg . Til din stue ville imidlertid en HEPA stil være godt, som det kan bevæge sig og ren mere luft og støj generelt ikke er et problem .
7 .

Nogle af toppen af den linje luftrensere har funktioner som automatisk on /off, 8 timer timere ( fantastisk til soveværelset ) og flere blæserhastigheder . Der er nogle hybrid luftrensere , der bruger både filter og ioniske teknologi , der gør et fantastisk stykke arbejde en rengøring din husstand luft .
8 .
Jeg har tilføjet links nedenfor i ressource sektionen til højest rangerede luftrensere på markedet , både HEPA og ioniske vind stil luftrensere .

Tips og Advarsler


 • Få den rigtige størrelse luftrenser til det rum, det vil gå i.
 • Sæt ikke en støjende luft purifier i dit soveværelse , du ll fortryde det.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.