hvordan man kan kortlægge dine tempertures at blive gravid

Mange kvinder i disse dage kommer til at drastiske foranstaltninger for at blive gravid , men før du kaster håndklædet i ringen og gå til den specialiserede hvorfor ikke prøve nogle nemme ting i hjemmet til at få dig forrest i køen . Noget så simpelt som kortlægning kan hjælpe dig med at blive gravid
1 .
Forud for den første dag i din menstruation gå til butikken og købe en basal termometer , som kommer med diagrammet at bruge, mens kortlægning . Hvis du scroller ned , vil du se et link til at købe en basal termometer .
2 .
På den første dag i din menstruation , første dag i fuld blodgennemstrømning , ikke bare pletblødning totalstrømsfortyndingssystemer før til 5:00 PM , vil du begynde at tage din temperatur .

3 .
Tag din temperatur før at komme ud af sengen hver morgen og optage det på kortet . Du vil opdage, at din temperatur er lav , fra 93,0 til 95,0 ( nogle gange kan det være højere sige 95,0-97,0 , bare så det er i overensstemmelse .
4 .
Omkring dag 11-13 kan du bemærke, at din temperatur dramatisk falder efterfulgt af en stigning de næste dage . Når din temperatur går op en grad inden for en 24 timers periode, som betyder, at du har faktisk haft ægløsning . Nu den første cyklus er det for sent for dig at tid samleje at blive gravid . Du er i virkeligheden at indlede processen med kommende måneder .
5 .

Efter spike du vil bemærke , at din temperatur vil være op til resten af din menstruation , dog skal du ikke blive bange , hvis omkring cyklus dag 19 eller 20 din temperatur falder , og følger med en stigning næste dag . Dette betyder implantation af et æg ind i livmodervæggen , og kaldes en triseptic diagram .
6 .
Nogle vigtige ting at huske det antal dage i din cyklus efter ægløsning vil altid være den samme , så hvis denne cyklus du har 12 dage fra det tidspunkt, du ægløsning til starten af din næste menstruation så næste måned vil det være det samme . Men antallet af dage fra starten af menstruation til ægløsning kan ændre sig fra måned til måned med en dag eller deromkring .
7 .
Du er mest frugtbare tre til fem dage før ægløsningen , når der er sket ægløsning du ikke længere er frugtbare og det er for sent at have samleje for at blive gravid pågældende cyklus .

8 .
Ud din mand bliver nødt til at ejakulere mindst hver tredje dag for at sikre, at han har frugtbar sæd . Det anbefales ikke at han ejakulere hver dag , og at han ikke afholde sig fra at ejakulation i to til tre dage før den første frugtbare dage i måneden for at øge antallet af sunde sædceller , som han har .

Tips og advarsler


 • altid tage din temperatur før at komme ud af sengen . Hvis du vågner klokken fem , og det er ikke din normale vågne tid, og du er nødt til at få op at gå på toilettet , men vil vende tilbage til sengen tage din temp så skal du have tre timers søvn , for at temp at være korrekte .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.