hvordan man kan leve med en diabetiker ægtefælle

Vellykkede ægteskaber ikke bare ske . De er resultatet af to personer, der arbejder for at gøre hvad de kan for at forstå hinanden og leve sammen komfortabelt . Når din ægtefælle er en diabetiker værket bliver lidt mere vanskeligt. Succes kan blive din , hvis du studerer , hvad det kræver at være ægtefælle til en diabetiker :

1 .
Lad din diabetes ægtefælle vide, at du er der , og interesseret i alle de sundhedsmæssige problemer , at han /hun oplever . Gå med din ægtefælle til lægen og tilmeld dig sammen til uddannelse klasser . Har bøger og tidsskrifter i huset for uddannelse af dine diabetisk ægtefælle og dig . Jer begge brug for at lære , lære , lære !
2 .

Lær alt, hvad du kan om diabetisk forhold . Det er vigtigt at lære at genkende symptomerne på hyperglykæmi ( højt blodsukker-brug for mere insulin ) og hypoglykæmi ( lavt blodsukker-glucose er nødvendigt) . Lige så vigtigt er det at vide, hvad de skal gøre ved det . Nogle gange , når en diabetiker har lavt eller højt blodsukker , de har en vanskelig tid at tænke klart , og du kan have at gøre tænker for dem .
3 .
Lær at give injektioner . Hvis din diabetes ægtefælle bliver for syg til at give hans eller hendes egen indsprøjtning , bliver du nødt til at gøre det . Hvis din ægtefælle er bevidstløs , kan du nødt til at give en glukagon injektionen for at øge blodsukkeret , indtil lægen kan ankomme .
4 .
Brug en god diabetiker kogebog , hvis du er den ægtefælle ansvarlige for måltider , indtil du er ved, hvordan man planlægger for sunde diabetes diæt . Lav en sort og finde måder at inkludere favoritter , så din ægtefælle ikke føler sig straffet for at have diabetes .

5 .
Hjælp med at holde huset samles op , så der er mindre chance for en skade på din ægtefælles fødder . Hvis du flytter møbler , tjenestefrihed af en nat lys i om aftenen , så din ægtefælle ikke løbe ind i møblerne .
6 .
Tjek de dele af din ægtefælles fødder , at han eller hun kan ikke se godt . Din ægtefælle kan ikke føle en skade . Pleje af fødderne er en af de vigtigste aspekter af diabetisk pleje . Hjælp din ægtefælle udvælge diabetisk strømper og solide sko . Hvis din ægtefælle er en kvinde , forsøge at hjælpe hende med at finde solide sko , der stadig flatterende for en kvinde , og hun vil elske dig for evigt .
7 .

Vær tålmodig . Ikke tillader din ægtefælle til at blive verbalt misbrug , men forstår , at stemningen skifter opstår , når blodsukkeret er ude af kontrol . Hvis det viser sig din ægtefælle er urimeligt ophidset , tyder på, at blodsukker kan være nødvendigt at blive kontrolleret. Et sikkert tegn på dette er søde ånde , at næsten lugter alkohol .
8 .
Forstå , at din ægtefælle evne til at elske kan være påvirket af diabetes . Du kan få brug for at lære andre måder at udtrykke fysisk kærlighed . Må ikke lægge unødigt pres på din ægtefælle eller tillade dig selv at tage det personligt . Du er lige så vidunderlig som du altid har været , men diabetes er en barsk sygdom , der kan ændre din elskov idealer .
9 .
Uddannelse , vil tålmodighed og kærlighed hjælpe jeres ægteskab bliver endnu stærkere . Lad ikke diabetes komme i vejen for et vidunderligt forhold .

gode råd og advarsler


 • tilskynde til regelmæssige lægebesøg
 • Tag en klasse og lære
 • være en støtte og ikke en nag
 • Lær , lær , lære om diabetes
 • Mangel på viden kan koste en livet . Start med at lære i dag !

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.