hvordan man kan lindre en byld

Koger er utroligt smertefuldt og irriterende . Du skal være forsigtig med dem, fordi de er forårsaget af en staph infektion . Du ønsker ikke dette for at sprede sig. Koger forekomme oftere hos personer med svækket immunforsvar og er mere tilbøjelige hos personer med diabetes eller nyre infektioner . Så hvis du hele tiden får bylder , bør du tjekke med din læge og styrke dit immunforsvar . Nogle mennesker fejl en edderkop bid for en byld , så hvis du ikke er sikker , skal du med en læge , sygeplejerske eller apoteket
1 .
En varm komprimere er god til at lindre smerter og langsomt bringe i kog på spidsen . Men det absolut bedste nogensinde Ichthammol salve lavet af goldline . Du behøver ikke en recept , men det er som regel bag apoteket counter , så du er nødt til at bede om det . Det er kun omkring $ 10 og er den bedste tegning salve du kan købe . Det er sort og lugter dårligt , men gnide det på og dække helt med en bandage og din koge vil være væk i dag .
2 .
Hvis du ikke kan finde Ichthammol salve eller ikke kan komme til butikken , kaldet Campho Phenique ( et forkølelsessår behandling ) eller et produkt kog let kan også nyttige .


3
Hvis du har brug for øjeblikkelig koge lindring og kan ikke få Ichthammol salve , kan du prøve nogle af disse hjem retsmidler , men ved, at de ikke fungerer så godt for en byld som Ichthammol salve . gurkemeje og honning i kog , skal du placere en kobber øre med neosporin og salt på kog og dække med bandaid , slather Crisco og Epsom salte i kog , tea tree olie , sættetid brød i mælk og læg det på kog , skal du placere en skive kartoffel på kog og sikker med bandage , drikke 1 tsk gurkemeje i vand 3 gange om dagen , dækker kog i tomat pasta og bandage .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.