hvordan man kan pakke til arbejdsmarkedet / levering menighed

Pakning til , at " store dag " kan bidrage til at afhjælpe de excitment og kan gøre tingene eaiser når det rent faktisk kommer . Listerne på internettet varierer meget , men her er det væsentlige at bringe fra hjemmet . Folk glemmer , at de fleste hospitaler kan tilbyde ting som shampoo , sæbe , tandbørster /tandpasta osv. Det kan være en trøst om at bringe hvad du er fortrolig med :

1 .
Først er du nødt til at ønske at afgøre , hvor meget " ting " du lyst til at beskæftige sig med efter du er frigivet. Husk , du kommer til at blive skubbet til din bil i en kørestol , så er der ikke meget arm plads til at bære ting , selv om du har nogen der med dig , de kan være bærer baby ! Nogle gange mindre er mere og hvis du har en idé om det beløb, du ønsker at trække det vil gøre det eaiser at vælge hvad du vil pakke det hele i. En rygsæk ? En taske ? Valget er dit !
2 .

En af de første og måske den mest vigtige ting at pakke er din fødsel plan . Under fødslen tingene bliver hektisk , og lægen kan afvige fra, hvad du to har tidligere drøftet. Det hjælper at have alle præference skrevet ned , så du husker og holde sig til , hvad du havde ønsket i dit hjerte .
3 .
næste pakke ting at gøre dig komfortabel . Hvis du gerne vil , kan du pakke dit eget toiletartikler ( shampoo og sådan ) . To ændringer af tøj , en kappe , hvis du er nødt til at gå haller og komfortable strømper og /eller sutsko i tilfælde af dine fødder bliver kolde . Det også kan gøre dig bedre til at medbringe din egen pude og /eller tæppe som en trøstende objekt .
4 .
Bring noget, du måske ønsker at fordrive tiden . En bog , der kan afbrydes ofte , din ipod , krydsord .

5 .
Pack en engangs kamera eller digitalt kamera til at tage billeder . Nogle hospitaler tillader ikke billeder af selve fødslen , men kan give dem umiddelbart efter. Hvis de tillader det , og du ønsker det, kan du endda smide et videokamera !
6 .
For postpartum , bringe omkring 4 par gamle undertøj , som du ikke ville noget imod at blive farvet . Også du måske ønsker et plejehjem bh , ammeindlæg og nogle snacks . De fleste hospitaler feed du meget vel selv , så har ikke planer om brug dit køleskab .
7 .

til din partner , hvis du har en , sætter nogle ekstra forandringer for automater og et telefonnummer bog til at foretage opkaldet til sine kære.
8 .
Endelig , for baby du vil få lyst til at pakke bilen sæde og base for det ( dette kunne man være indlysende , men hvis du aldrig har haft en baby denne ene kunne smutte dit sind . ) Et hjem outfit , der er egnet til billeder . En fælles landbrugspolitik, hvis du ønsker en anden , end hvad de vil give dig . Barnet vil også have et par sokker og vanter og eventuelt en modtagende tæppe .

gode råd og advarsler


 • Husk , det er bare en liste for at hjælpe dig tænkning . Pakke , hvad du vil bruge.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.