hvordan man kan rense ud medicinskabet

. Hvis du forsøger at gøre plads til nogle nye forkølelse og influenza medicin i dit badeværelse kabinet , før du proppe noget andet i det , begynder tossing et par ting :

1 .
Check gennem alle hylderne i dit badeværelse 's medicin skab , der går fra hver eneste element i det , der har en udløbsdato . For udløb meds , hvad enten ibuprofen eller recepter fjerne dem og sæt dem til side .
2 .

Knus piller , tilsæt vand , kaffegrums og mel til blandingen og sættes i en ikke-descript pose , så ingen vil kan fjerne recepter fra papirkurven . . Hvis de tager dem , vil de ikke være noget værd for en vordende narkotika tyv alligevel på dette punkt
3
Smid ikke piller ned i toilettet , og mange vandløb og vand måder har testet positivt med indholdet af forurenende stoffer på grund af folk flushing deres udløb piller ned i toilettet , fordi de ikke kender nogen bedre . Giv fisken en pause ved at følge vejledningen i Trin 2 for en mere sikker måde at bortskaffe udløbet recepter .
4 .
Når dit skab er renset ud, kan du nu finde en pincet og vatkugler ! Nu har du også have de nødvendige plads til eventuelle nye medicin du køber . Må ikke tage chancer forbrugende udløbet medicin , selvom det måske ikke skade dig , dens styrke er ikke , hvad det skal være , og det kan ikke hjælpe dig . Hvorfor sætte din eller din families sundhed i fare ?


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.