hvordan man kan være sikker med en motorsav

Da jeg var i college arbejdede jeg i en sommerlejr , og være den typiske by-slicker jeg havde lidt ide om , hvordan man håndterer en motorsav . Tre af os var afleveret save og fortalte at trimme træerne i lejren , og med en lektion i , hvordan man tænder for den jeg gik på arbejde.
Dan var særlig energisk og nærmede sig job med gusto . Desværre vidste han endnu mindre end jeg gjorde om motorsave , og med kombinationen af ungdommelig entusiasme og en manglende respekt for værktøjet han brugte , gjorde han en næsten fatal fejltagelse . Da Dan skære magten til sin så han svingede rundt med saven i hånden . Under splitsekund , at kæden stadig var bevæger han fangede en gren , der kastede kniven igen op i hans ansigt . Kæden skærer sig gennem både læber og tværs del af hans ansigt , og hvis saven stadig havde været på det ville have dræbt ham .
En lektion lærte i , hvordan man håndterer en motorsav sikkert .
fleste af os outdoorsman typer gaber og melodi , når vi tror nogen vil fortælle os noget vi allerede kender . Jeg kender . Jeg har gjort det . . Men hvis du tager endnu et kig på disse motorsav sikkerhedstips , kan du spare dig selv en skade , du kunne have undgået
Her er et kig på flere ting at huske på, mens du bruger din motorsav :

1 .
1. Keep din motorsav serviceret og fungerer godt . En løs kæde kan snos rundt om bladet , når det glider ud . En sløv klinge betyder en masse ekstra arbejde og potentielt farlige træthed og tvinger snittet .
2 .

2. Wear beskyttelsesbriller for at forhindre træflis og savsmuld fra at ramme dine øjne . Alvorlig skade kan ske ved at flyve chips . Sørg for, beskyttelsesbriller er beregnet til det hårde chainsawing . Regelmæssig briller anbefales ikke , da de kan gå i stykker eller revne, naar ramt af debri eller i det mindste ender med en irriterende chip i glasset .
3 .
3. Use den rigtige sav til jobbet . Generelt en 16-eller 18- tommers klinge vil skære noget bestemt for pejsen eller brændeovn . Forsøger at fælde et stort træ med en sav denne størrelse kan overtax sin kapacitet . Brug af denne så på pensel og små grene skaber problemer i den anden retning med vægt på kæden og deraf opdelinger .
4 .
4. Anticipate hvad eksperterne kalder en " kast " . Dette sker , når spids eller øvre ende af saven grabber på et stykke træ og kastes tilbage af kraft. Det er , hvad der skete med min ven Dan . Hold dit hoved væk fra en position direkte overhead af saven og et fast greb , så hvis spark tilbage mod din krop , du allerede har den under kontrol .

5 .
5. Don 't cut alene . Du kan have skåret træ i årtier uden et problem, men det tager kun en fejl eller fejl i udstyret til at sætte dig på hospitalet , eller værre . Har en ven, der kan få hjælp , hvis nødvendigt.
6 .
6. Have et godt opladet mobiltelefon . Det kan spare tid , hvis en ambulance er nødvendig , samt for bestilling af en pizza .
7 .

7. Have en førstehjælpskasse klar . Chainsaw skader er normalt alvorligt, når de sker . Nonemergency skader såsom skrabet knoer , små stykker og skiver kan tages hånd om på stedet og skoven skære gå på .

gode råd og advarsler


 • Mange af os Nyd en dag i skoven clearing ud lay- downs og døde træer bestemt til brændeovnen eller pejsen . Men det tager kun en slip eller en øjebliks uopmærksomhed til at sætte os på skadestuen . Permanent invaliditet kan skyldes at misbruge eller undlade at respektere , hvad en motorsav kan gøre . Følg de sikkerhedsregler, der vil bidrage til at sikre, at din chainsawing vil være sikker og produktiv . Det er værd at den lille ekstra indsats og vil helt sikkert spare på hospitalet regninger .
 • Kædesave kan være dødbringende . Altid har sat sikkerheden først , når du er ude i skoven .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.