hvordan man starter det nye år ud sundere

Det er starten på det nye år . Hvilken bedre tid til at forsøge at blive sundere ? Hvis du ønsker , kan du endda tilføje dette som et af dine nytårsforsætter .
Men det er ikke altid nemt at blive raske . Men hvis du følger disse enkle trin , du kan faktisk lykkes med dit mål denne gang :

1 .
Begynd realistisk . Hvis du elsker slik , kan du ikke give dem op fuldstændigt. Men du kan bremse på , hvor meget du spiser af dem . Hvis du hader at udøve , ikke at tvinge dig selv til at gøre det hver dag . Prøv at tilføje dette til din at gøre listen tre gange om ugen . Få den tanke ?
2 .

Tilføj nogle frugter til din kost . De kan endda erstatte nogle af bolsjerne , du kan spise .
3 .
Spis dine grøntsager . Ja , mor havde ret . Vi har brug for dette for bedre sundhed .
4 .
Exercise. Prøv yoga , stretching , gåture , cykling eller hvad anden form for aktivitet interesser din .

5 .
drikke i moderate mængder.
6 .
Spis din chokolade . Ja , mørk chokolade har mange sundhedsmæssige fordele .
7 .

Relax mere . Tag dig tid off for dig selv . Læs en god bog . Ring til en ven . Tag en miniferie ved at køre ud til dine foretrukne sø oftere .
8 .
Nyd solen . Solen er en fantastisk måde at naturligt få din daglige dosis af vitamin D. Bare husk at bruge din solcreme .
9 .
Tag dine vitaminer . En god daglig multi-vitamin kan hjælpe dig med at få de vitaminer du går glip løbet af dagen , når de spiser .

10 .
Laugh mere . Se dine yndlings comedy -programmer og film . Latter er en god måde at slippe af med vores stress . Det gør også os til at føle bedre over det hele.
11 .
tage ordentlig pleje af dine tænder og tandkød . Børste og tandtråd dagligt .
12 .
have sex . Hvis du er i et fast forhold , regelmæssig sex er meget sundt for dig og din partner . Det hjælper en til at slappe af , giver dig en chance for at udøve og endda fremmer naturlige hormoner , der kan hjælpe smerte og hjælpe en beskæftige sig med stress .
13 .
Lær dig selv bedre søvn vaner . Begræns dit koffein før sengetid . Begræns dit indtag af alkohol før sengetid . Gå i seng til sædvanlig tid , hver aften . Stå op på samme tid eller tæt på samme tid hver morgen ( selv de dage , hvor du er fra). Ved at få op og gå seng på samme tid , er du indstille din indre vækkeuret .

gode råd og advarsler


 • Skriv dine planer og mål . Ved at se dem på tryk , er de mere reelle , og vi kan faktisk stræber sværere at udføre dem .
 • Bliv realistiske og huske alting tager tid , herunder at miste vægt , opbygge muskler og bare være bedre

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.