hvordan man starter en simpel cardio regime som Pro boksere brug

En cardio træning er en af de sundeste former for motion du kan gøre for dig selv .
Sædvanligvis hvad der kommer til at tænke på er løbebånd eller jogging . Hvorfor ikke tage det til et andet niveau og udvide dit syn på udoever i processen ? Løsningen : Praktiserende samme regime pro kæmpere brug ! Heldigvis , min bror er en lang tid boksning træner og har et fitnesscenter , hvor han også tilbyder dette til offentligheden . Men , behøver du ikke et træningscenter til derrive de fleste af de samme fordele :

1 .
Begynd med at gøre cirkulære arm gynger til at strække både bagud og fremad . Følge op med lille vrid i kroppen og let hopping , ryste ud armene holdes udad og nedad fra kroppen for at løsne op .
twist dit hoved fra side til side strække nakkemusklerne . . . Gør dette for de første 10 min .
2 .

i tre minutter begynder at hoppe reb i stedet at øge tempoet i det sidste minut . Må ikke forvente at være glatte , hvis du Arent fortrolig med det-Det kommer med tiden , det bedste er at starte igen, så snart du bryder rytmen. Har 4 " runder " , 3 min hver hvile i et minut . mellem runder .
3 .
Næste gøre shadowboxing af et spejl . Positionere dig lidt mod højre , og du venstre fod foran , din højre fod selv med helbrede din venstre fod omkring skulder længde fra hinanden . Hold dine albuer selv med din sider lige op og ned i en holdning , der tjener til at beskytte din krop . Hold din højre arm lige i nærheden af din hage hele tiden du ikke smide en punch . Hvis du aldrig har gjort dette før, vil du starte med at smide en venstre jab . Som du smider din venstre jab , træde ind i den med venstre fod og lidt drej den indad som dig " snap det ud længere fuldt ud; din sholder bør være tæt på hagen beskytte den og hagen gemt indad . Dette vil føles helt akavet og unaturlig i starten, men bliver en vane til sidst. Det er bedst at koncentrere sig om kun at kaste denne tilbage jab , indtil det begynder at føles naturligt-Du kan gøre dette for de første tre dage af din træning . Skridt til siden og gå i urets retning først derefter variere det går mod uret altid at holde din venstre fod foward af din ret, men førende med foden i den retning, du ønsker at rejse . Gør dette til 4 runder på 3 min hver hvile 1 minut .
Det hjælper at studere holdning ved at få en video eller bog for reference .
Ideelt set ville det være bedst , hvis du vidste nogen, der har boxed før .
4 .

Udvikle din øvre benmuskler ved at gøre and gåture . Dette hjælper dig med at få balance og strøm, når kaste øvre nedskæringer og er formålet med denne motion . Tur for fire ( tre) minutter runder som denne hvile for en .

5 .
Arbejdet hastigheden posen . Du skal rådføre sig med en reference bog eller en , der ved, hvordan at ramme den hastighed posen korrekt . Dette udvikler hånden øje koordination og udvikler magten i dine arme , når du holder dem op .
Det vil tage lidt tid at udvikle denne færdighed , men det vil komme i gang med stabil praksis . Igen , ikke 4 runder " 3 min . hver , hvile i 1 min.
6 .
Sparring med en der har " den Mits "
Hvis du tilfældigvis kender nogen , der har " Mits "kan du praksis smide din venstre jab og senere højre, når du flytter sammen med ham udvikle din side til side bevægelser. Du dont nødt til at gøre dette , hvis der ikke en sådan er tilgængelig , der har erfaringer med brug Mits . Men igen , kan dette være undersøgt og grundlæggende bevægelser gennemført for fire runder på 3 min hver med 1 min hvile mellem runder , som en del af behandlingen .
7 .

Hitting den tunge taske . Du skal rådføre sig med nogen af dens rette anvendelse , før der trykkes posen , eller du kan skade dine hænder . Det er bedst at have nogen viser dig , hvordan du korrekt tape dine hænder , og satte handskerne på dig . Når den rammer den tunge taske er det ikke handler om sprængning det med momentum og magt . Det bør ikke være svingende vildt . Du er snapping din slag og magten vil komme i gang med gentagen brug . Posen bør ikke være spinning ( et tegn du er ikke kaste slag til højre) . Den bør kun lidt bevæge sig fremad fra din slag .
I gang du øve dig fra side til side bevægelse og udvikle din magt og korrekt stansning form ved at trykke den tunge taske . Gør dette fr fire runder på 3 min hver . hvile i et minut
8
gøre sit- ups holde en medicin bold eller lignende genstand på maven og benene let bøjet . Igen gør dette så meget som muligt i 3 minutter , laver 4 runder og hvile en .

gode råd og advarsler


 • Gør dette komplet workout vil give dig mulighed for at hæve din metabolisme , mens tabe sig og udvikle udholdenhed og generel sundhedsmæssige fordele , der vil vare hele dit liv . Det er bedst at skære ud alkohol , da dette tørrer kroppen , og især du skal ikke være ryge . Hvis du ikke har adgang til nogle af de udstyr som en hastighed taske eller tung taske , kan du stadig få en komplet hjerte nyde godt af alle de andre ovennævnte øvelser i deres precribed tid . Held og lykke !
 • Må ikke fortsætte disse øvelser , hvis du bemærker brystsmerter eller tegn på hjerte-stress , men kontakt en læge først .
 • Sørg og løsne op og strække første før du begynder resten af rutiner . Stop hvis du føler ubehag under udvikling i leddene eller usædvanlige skarpe muskulær ømhed . Igen , rådføre sig med en læge , før du fortsætter , hvis du føler noget usædvanlige eller lokaliserede overdreven ømhed eller smerte .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.