hvordan man stopper med at ryge uden at gå kold tyrker

Hvis du ønsker at stoppe med at ryge uden at gå kold tyrker , kan disse oplysninger for dig . Det synes mange , der ryger ønsker at holde op . Selv om det er let at ville holde op, når cigaretter bliver dine stabil følgesvend , sparker den vane tager mere end et ønske om at stoppe . Når vi forsøger at udrette noget denne vanskelige , vi har brug for et mål . Vi har brug for en plan . Vi har brug for at forberede :

1 .
Når du beslutter at stoppe med at ryge uden at gå kold tyrker , skal du reducere mængden af cigaretter, du ryger gradvist . Skriv ned dit mål dato , så den tid du behøver . Vil det tage seks uger, eller seks måneder? I modsætning til at holde op kold tyrker , reducere mængden af cigaretter i dit liv lidt ad gangen tillader dig at have en vis kontrol over effekterne af nikotin forlader dit system . Nogle af os, der var ikke en succes kvitte cigaretterne kold tyrker fundet dette at være en nemmere måde at stoppe .
2 .

Lav en plan ! Liste over de vigtigste cigaretter af dagen . Har du brug for en med din morgenkaffe ? Har du altid ryge mens du er på telefonen ? Har du normalt ryge , mens du kører ? Listen dem, du holder , og cigaretterne du er klar til at give op ! Dette er din plan . Du beslutter dig for den mindste mængde cigaretter, som du behøver for at overleve dagen . For de fleste , 10 cigaretter om dagen synes at være udgangspunktet . Når du har det første beløb i tankerne , du beslutte, om du har brug for to uger , eller bare en , før igen skære ned på antallet af cigaretter du ryger .
3 .
Forbered . Hold slikkepinde på hånden . Vi brugte Dum Dum dukker , findes på Dollar Tree , ja , for bare én dollar .
Plastic strå , skåret i halve , er foretrukket af dem, der ikke ønsker at tilføje sukker til deres liv . Disse vil hjælpe dig har noget at rode med , og for at kunne opretholde Oral Fixation , du måtte have
Inden din første dag . Rens din bil , dit hjem , og dit arbejdsområde . Forslidt cigaret lugt kan gøre du føler dig syg , når du er ryger mindre .
Lav en aftale for at få dine tænder renset .
Lad dine venner vide, at du gør dette , og vil ikke tillade dem at røg i dit hjem , i nærheden af eller din . Spørg for deres støtte i dette liv ændre , eventuelt livreddende , afgørelse.
4 .
Hvis du virkelig ønsker at stoppe med at ryge uden at gå kold tyrker , træffe foranstaltninger. Du kan gøre dette . Må ikke miste modet , hvis du slip , og ryger mere end du havde tænkt til morgen er en anden dag . Start hver dag frisk , forny dit engagement . Mange før du var i stand til at stoppe med at ryge uden at gå kold tyrker , og vi er her for dig ! Bare spørg dem omkring dig, som har gjort dette for at hjælpe dig , når du føler du bliver fristet .

gode råd og advarsler


 • Husk at undgå rygere . Dette betyder ikke at forglemme venner , bare at få deres samarbejde .
 • For nogle er visse aktiviteter , såsom at snakke i telefon , der er forbundet med rygning . Du kan finde forlader cigaretter i et andet rum , kan hjælpe.
 • Lad ikke nogen at ryge i dit hus , bil , eller hjemme . Det er her du nødt til at tage et standpunkt . Dem, der bekymrer sig om du vil samarbejde .
 • Når du føler en pludselig trang til at ryge en uplanlagt for cigaret , skriver ned grunden til at du ville gå tilbage på din plan , og vent 5 minutter . Trangen kan passere .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.