hvordan virker en vaporizer arbejde ?

Introduktion


En fordamper , også kendt som en luftfugter , der normalt bruges til at bidrage til at øge fugtighedsniveauet i luften i tørre sæsoner , eller at hjælpe med at lindre og forebygge symptomer fra den kolde og influenza . En vaporizer virker ved at øge niveauet af vand i luften gennem skydning tåge af vanddråber eller dampe i området omkring enheden . Der er fire hovedtyper af Fordampere , damp , løbehjul , fordampningsemissioner og ultralyd .

Steam


En damp vaporizer værker af kogende vand . Når enheden er sluttet , elektriciteten bruges til at betjene brænderne i enheden . Disse brændere langsomt varme op indesluttet vand, indtil vandet ændringer stater fra flydende til gas i form af damp . Denne damp er så drives ud i toppen af enheden i den omgivende luft . Denne enhed vil fortsætte med at arbejde , så længe det har vand og en konstant forsyning af elektricitet . Disse enheder kan være en farlig brænde og brandfare på grund af hvor varmt vandet er opvarmet til .

Impeller


En løbehjulet vaporizer virker ved at nedbryde vand i mikroskopiske dråber og fremdriver dem ind i stuen . Når en impeller enhed er tilsluttet , den elektriske energi bruges til at tænde roterende diske . Den roterende disk øse op på vandet ud af indre beholder og skyde det på en diffuser . Denne diffuser ser meget gerne en kam . Med den kraft , at den roterende diske skyde vandet på diffuser , automatisk virkningen adskiller vand i bittesmå vanddråber at afslutte pumpehjulet som en tåge .

fordampning


Den fordampningsemissioner vaporizer er en selvregulerende luftfugter . Systemet bruger en klud væge at trække vand ud af reservoiret . En fan er knyttet til den enhed , der konstant blæser på vægen forårsager vandet til at fordampe ud af det . Jo højere luftfugtighed , jo mindre vand fordamper fra vægen . Dette giver enheden til automatisk at selv at regulere , hvor meget vand der bliver frigivet i luften .

Ultrasonic

En ultralyds vaporizer bruger ultrasoniske frekvenser til at skabe vandtåge . Når enheden er tilsluttet , den energi der bruges til at vibrere en metalplade , også kaldet en membran . Hastigheden af vibrationer øges , indtil hastigheden er hurtig nok til at adskille vand i små dråber . Disse dråber er lys nok , at de kommer ud af fordamperen som en lignende tåge til løberen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.