lave hormon prævention muligheder

Graviditet er en af de mest komplekse processer , at kvinder nogensinde vil opleve . Hvad starter som en mikroskopisk union mellem sæd og æg vokser ind i et levende , åndende barn i kort span på ni måneder , selv om det ikke altid er en enkel proces . Prævention har hjulpet kvinder forsinkelse graviditet indtil de er klar , så derefter at opbygge en stærk familieliv og stabile finansielle situation , før der en baby . Lav hormon prævention er en af de mest populære typer , fordi mange kvinder reagerer dårligt på de højere hormon niveauer i standard prævention muligheder .

Historie


Prævention er næsten lige så gammel som civilisationen selv . Den ældste præventionsform er coitus interruptus , hvor den mandlige trækker sig fra kvinden før sædafgang , selv om dette er en af de mindst effektive middel til at forebygge graviditet . Gennem århundreder , mystikere og medicin mænd har udtænkt utallige potions troede at undgå graviditet, men disse har aldrig været vist sig effektiv . Hormonal prævention piller , der forhindrede ægløsning ved at oversvømme kroppen med et højt niveau eller hormoner , blev udviklet i 1960 . I slutningen af 1980'erne og begyndelsen af 1990'erne , kørte et ønske om prævention med færre hormonelle bivirkninger virksomheder til at fremstille lav-hormon metoder til forebyggelse af graviditet , som stadig populære i dag .

Betydning


Lav-hormon prævention er en effektiv metode til at forebygge graviditet og regulering af menstruationscyklus . Som samfund har avanceret , er flere kvinder, der arbejder uden for hjemmet , udvikle liv og karrierer , der gør graviditet og fødsel vanskelig . Prævention med en minimal mængde af hormoner tillader kvinder at fortsætte i deres karriere med det mindste beløb af hormonale bivirkninger . Prævention med færre hormoner tillader kvinder at udvikle et stabilt hjem miljøet og forebygge graviditet indtil de er klar mentalt og økonomisk , uden at bekymre sig om humørsvingninger og uregelmæssigheder anlagt den af høje hormon niveauer. Lav hormon prævention er også populær som en metode til at lette og regulere tunge menstruationscyklus i de berørte kvinder .

Typer


Lav hormon prævention er udpeget som havende mindre end 35 mikrogram østrogen , mens ultra lav dosis har mindre end 20 mikrogram . Piller , vaginal ringe og pletter er fremstillet på lavt hormon sorter , med piller er den mest populære . De fleste lave hormon piller normalt indføre et meget lavt niveau af hormoner i kroppen i tre uger , med en sukkerpille for fjerde uge . Vaginal ringe er placeret i kroppen af brugeren og forblive indsat for en tre -ugers periode , med flytning og en normal menstruationscyklus sker i løbet af fjerde uge . Patches arbejde meget det samme som ring , med et nyt plaster anvendes hver uge i tre uger , og en uge fri , når menstruationscyklus indtræder .

Fordele


Lav hormon prævention optioner giver kvinder mulighed for at forebygge uønsket graviditet og regulere cyklusser , med den mindste mængde af hormoner muligt . Disse lave hormon niveauer forhindre bivirkninger relateret til højdosis prævention , såsom humørsvingninger , hovedpine , vægtøgning og kvalme . Lav hormon prævention introducerer lige nok østrogen og gestagen i kroppen for at afhjælpe den alvorlige blødninger , kramper og smerter forbundet med en tung cyklus .

Advarsel

Enhver metode til hormonal prævention kan være farligt , hvis ikke tages som ordineret . Kvinder , der ryger , og dem er ældre end 35 bør tage prævention med forsigtighed , da de står en højere risiko for at udvikle potentielt dødbringende blodpropper . Prævention skal træffes en tidsplan for at være mest effektive , så bruger det som angivet af en læge er nødvendig .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.