om bryst udvidelser

År siden , var der lidt en kvinde kunne gøre for at ændre størrelsen på hendes bryster . Men i dag en kvinde har brystforstørrelse muligheder til rådighed for hende, hvis hun gerne vil være bedre udrustet . En kvinde kan have brystforstørrelse at få større bryster

Identifikation


brystforstørrelse , medicinsk benævnt forstærkning mammoplasty , indebærer at have et brystimplantat kirurgisk placeret under en kvindes brystvæv . Dette implantat består af en silikone shell , der indeholder et stof som saltvand eller silikone gel . Ifølge WebMD , er saltvand oftest benyttes til opfyldning af brystimplantater , da det ikke vil skade kroppen , hvis implantatet er beskadiget , og utætheder .

Funktion


For brystforstørrende operation , en kirurg gør et snit i den krølle under brystet , i armhulen eller rundt omkring i bunden af farvede område omkring brystvorten . Implantatet er derefter sætte gennem incisionen og under brystvævet eller brystet muskler . Når på plads , er det tilpasses for at opnå den ønskede facon og placering i en kvindes bryst . Derefter en kirurg masker incisionen lukkes .

Størrelse


Ifølge WebMD , kan brystforstørrelse bruges til at lave en kvindes bryster et eller flere kop størrelser større . Det kan også bruges til at lave bryst størrelse og form mere ensartet , som nogle kvinder har bryster , der er mærkbart forskellige i størrelse og form . Sommetider brystforstørrelse sker sammen med et brystløft , hæve sagging bryster samtidig udvide dem .

Overvejelser


Efter operationen er gaze placeret over incisionen og en elastisk bandage eller særlig støtte bh bruges til at holde brysterne på plads . Maskerne forblive i snit for omkring syv til 10 dage . Ømhed er almindelig efter proceduren og kan vare i flere dage . Mange kvinder oplever også blå mærker og hævelser , som kan vare i flere uger efter brystforstørrende operation , og brændende brystvorter er også almindelige . Iført en støtte bh hele dagen og natten kan bidrage til at lindre hævelse .

Time Frame

Ifølge American Society for Aesthetic Plastic Surgery ( ASAPS ) , en overnatning sygehusophold kan anbefales efter brystforstørrende operation . Alternativt kan en kvinde gå hjem at komme sig efter operationen , så længe en omsorgsperson er til stede for at passe hende i mindst 24 timer efter operationen . En kvinde kan også vælge at inddrive i et godkendt nyttiggørelsesanlæg eller på en spa , hvor der er sundhedspersonale til rådighed for at overvåge hende bedring. Det kan tage flere dage , før en patient er klar til at genoptage de fleste normale aktiviteter . Men ifølge ASAPS , kan en patient være i stand til at vende tilbage til arbejdet efter blot et par dage , så længe anstrengende aktivitet er ikke påkrævet.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.