om graviditet arbejdskraft kontraktioner

Labor sammentrækninger forekomme som en gravid kvinde kommer tæt på fødslen . Veerne er faktisk den lejlighedsvise stramning og lempelse af musklerne i livmoderen , og har tendens til at være meget smertefuldt . Sammentrækninger er kroppens måde at skubbe barnet ned fødselskanalen , som kvinden er fødslen . Når en kvinde begynder at opleve veer , er det tid til at få hende til hospitalet . Læs videre for at finde ud af mere om graviditet arbejdskraft sammentrækninger

Identifikation


Ifølge WebMD , en gravid kvindes mave bliver svært at røre ved , når hun oplever veerne . Ind imellem veerne bliver livmoderen slapper af og maven bløde igen . Generelt arbejdskraft sammentrækninger forårsage ømhed og ubehag i ryggen af gravide kvinder , sammen med trykket i bækkenet . Sammentrækninger bevæger sig gennem kroppen i bølger , ifølge WebMD. com , der rejser fra toppen af livmoderen til bunden .

Time Frame


Sammentrækninger kommer med jævne mellemrum , og tendens til at være hurtig , varer ca 30 til 70 sekunder. Som en kvinde kommer tættere på fødslen , veerne komme tættere sammen . Timing sammentrækninger er en god måde for en gravid kvinde at finde ud af, hvor tæt hun er at gå i arbejde. Når veerne er omkring fem minutters mellemrum i løbet af en time , anbefales det at gravide kvinder hovedet til skadestuen til levering .

funktioner


Sammentrækninger kan timet ved at tælle begyndelsen af en sammentrækning til begyndelsen af NEX . Du skal blot skrive ned den tid, en sammentrækning starter , og hvor længe den varer . Når veerne begynder at forekomme hyppigt , såsom hvert femte minut varede i 60 sekunder , er kvinden går ind arbejdskraft . Nogle mødre beskrive følelsen af sammentrækninger , som svarer til menstruationskramper og ekstrem gas smerter .

Typer


Der er tre typer af sammentrækninger, praksis , falske og faktiske sammentrækninger . Praksis sammentrækninger kan forekomme overalt i en graviditet , men er ikke en indikation af arbejdskraft . Falsk arbejdskraft sammentrækninger kan føre frem til arbejdskraft , men vil ikke medføre, at livmoderhalsen til spile . Faktiske sammentrækninger vil være regelmæssige og hyppige , kan producere en rosa eller blod-stribede sekretion , og blive stærkere uanset hvad kvinden gør . De kan også være ledsaget af diarr¨¦ , kramper , eller en urolig mave .

Misforståelser

Før den faktiske arbejdsproduktivitet begynder , kan kvinder oplever "falske " veer , ifølge webmd. com . Disse sammentrækninger er ofte uregelmæssige , ikke komme tættere sammen , kan stoppe, når en gravid kvinde kommer og er som regel svage . "True " veer , som opstår, når en kvinde rent faktisk er i arbejde, fortsætte, uanset hvordan en gravid kvinde bevæger sig , fortsætter med at stige i styrke og begynder i nederste del af ryggen , der flytter til den forreste del af maven .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.