om hjem fødsler

Mens sygehus fødsler er normen i moderne tid , har mange kvinder opdaget glæden og lykke stammer fra at levere deres børn i komfort i deres eget hjem . Omgivet af kære og en professionel fødsel praktiserende læge, et hjem fødsel giver moderen til at være mindre stressede og mere fokuseret på fødslen . Men mødre overvejer hjem fødslen bør tage en række forholdsregler forud for at gå ind arbejdskraft til at sikre oplevelsen er sikker og komfortabel

Funktion


Et hjem fødslen finder sted , når en gravid kvinde beslutter sig for at have sit barn i hendes egen bopæl . Mange vordende mødre tror, at atmosfæren er mere befordrende for en gladere og mere behagelig fødsel proces . Leverancen er udført af en fødsel praktiserende læge eller en sygeplejerske-jordemoder kvalificeret til at deltage i fødslen .

funktioner


Indfrielse derhjemme giver moderen at være i en afslappet , velkendt miljø fri for maskiner og upersonlige atmosfære af en hospital . Et andet positivt aspekt af hjem fødsel er , at så mange familiemedlemmer og venner som moderen ønsker er tilladt at være til stede . Den fødende proces kan ske hvor som helst i hjemmet , på steder så varieret som i en seng , på et gulv eller selv i et badekar fyldt med vand .

Advarsel


Det er tilrådeligt at have dit hjem fødslen med deltagelse af en jordemoder eller andre medicinske professionelle i tilfælde komplikationer eller der opstår en nødsituation . Og være sikker på at du kan kontakte 911 eller din lokale alarmnummer hvis situationen kræver en tur på hospitalet . Når du vælger at føde hjemme , gøre dig opmærksom på de risici der er forbundet med fødslen . Kun de vordende mødre, der får uproblematiske graviditet bør overveje fødsel i hjemmet . Hvis en C- sektion er nødvendigt på grund af en breech position eller en nødsituation , vil du have at blive transporteret til et hospital .

Overvejelser


Fødende derhjemme er færdig naturligt , uden gavn af smertestillende medicin eller epidurals . Det er vigtigt at forberede , hvad leverancer er nødvendige , og få dem til rådighed i dit hjem før din forfaldsdagen . Vælg en jordemoder på forhånd , og se om et hjem fødsel er dækket af din sygesikring .

Fordele

Den baby er født ind i en ikke-institutionel atmosfære omgivet af sine kære . Moderen er også et velkendt sted , hvilket fører til en mere afslappet fødsel erfaring på grund af mindre stress . En række undersøgelser støtter tanken om, at hjemmet fødsler er lige så sikre som dem på hospitalerne. Derudover er jordemoder og dine kære helt fokuseret på dig, og du har deres fulde opmærksomhed , mens det i et hospital , kan en række medicinske fagfolk og læger kommer ind og ud under din arbejdskraft og levering .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.