om simvastatin bivirkninger

I dagens verden , er folk mere bevidste end nogensinde om vigtigheden af at opretholde sunde kolesterol niveauer . Som sådan er der mange medikamenter på markedet for at hjælpe til at holde kolesteroltallet lavt , hvilket kan reducere en persons risiko for at udvikle koronar sygdom. Et af de lægemidler på markedet til behandling af højt kolesteroltal er simvastatin ( Zocor )

Identifikation


Simvastatin er et stof , der anvendes til at sænke en persons kolesterol . Det er i en klasse af lægemidler kaldet statiner , som virker ved at skade HMG-CoA reduktasehæmmere-en leverenzymer, som er nødvendig for produktionen af kolesterol. Denne type medicin sænker det samlede kolesterol samt LDL kolesterol, som kaldes dårlige kolesterol . Ifølge MedicineNet , er LDL kolesterol knyttet til koronararteriesygdom .

Funktion


Simvastatin er undertiden ordineret til mennesker , der har koronararterie sygdom eller en anamnese med slagtilfælde . Når fastsat for disse patienter, kan dette stof medvirke til at reducere risikoen for at dø af disse betingelser. Ifølge MedicineNet , kan simvastatin selv reducere behovet for kirurgiske indgreb for at genoprette blodcirkulationen og fjerne blokeringen arterier og blodkar .

Effects


Der er flere bivirkninger forbundet med simvastatin . Ifølge Drugs. com , kan simvastatin medføre løbende næse , kvalme og opkastning , forstoppelse og diarré . Nogle mennesker kan også opleve svimmelhed , usædvanlig varme og kløende hud , mens De tager denne medicin . En person kan udvikle rød, rød hud og rygsmerter så godt. Ifølge MedicineNet. com , kan denne medicin endda forårsage hovedpine og unormale leverprøver .

Overvejelser


Nogle bivirkninger af simvastatin er mere alvorlige end andre . For eksempel bør symptomer på en allergisk reaktion skal rapporteres til en læge med det samme . Disse omfatter sådanne ting som nældefeber , kløe og problemer med vejrtrækning . Enhver form for hævelse i ansigtet, især omkring munden og tungen , viser et potentielt problem , som bør vurderes af en læge med det samme . Hvis en person oplever ændringer i urin farve eller mængden af frembragt urin , bør han kontakte sin læge straks . Ligeledes , smerter i led og muskler , feber , kraftig svimmelhed og usædvanlige blå mærker og blødning kan være årsag til alarmen . Nogle mennesker kan opleve problemer med hukommelsen , svær maveonde , blærer og afskalning hud , hævelse af ekstremiteter, gulfarvning af øjne og visuelle ændringer under simvastatin . Disse ting viser også et behov for øjeblikkelig lægehjælp .

Advarsel

Gravide kvinder bør undgå simvastatin . Ifølge MedicineNet skal udvikle babyer en vis mængde af kolesterol , og simvastatin hæmmer produktionen af kolesterol , hvilket kunne føre til problemer i ufødte babyer . Ligeledes bør ammende mødre ikke anvende dette lægemiddel , da det kan skade deres babyer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.