hvordan man kan tale med dine børn om ikke at ryge

Rygning er meget skadeligt for dit helbred . Som en forælder , du ønsker at have " Rygning forbudt " samtale med dit barn så hurtigt som muligt . Afhængigt af alder dit barn , er det sommetider svært at finde det rigtige tidspunkt og ord til at gøre en forskel . Vi ved alle, at rygning er skidt for os . Af nikotin , som findes i tobak er stærkt vanedannende og kan føre til kræft , lungesygdomme , blindhed , hjerteanfald og meget mere. Hvis du starter ud med at gå over de sundhedsmæssige risici , du kan miste dem . Det er ikke , at de ikke forstår hvad du siger , men samtalen kan ikke gå , som du har planlagt . Som forældre , vi alle forsøger at holde sig væk fra samtaler , der ikke viser sig godt . Vi ønsker ikke at føre til mor eller far ikke ønsker mig at gøre det , så jeg gør det . Her er nogle tips til at hjælpe :

1 .
Find tv- reklamer og trykte annoncer , der glamorize rygning og vise dem til dit barn . Beder ham om at fortælle dig , hvad han mener om det . Forklar , at rygning ikke er sexet eller cool . Faktisk det modsatte er tilfældet . Fortæl dem om lugten , og hvordan det bliver i dit tøj og hår . Vis dem andre annoncer , der viser seje børn , der ikke ryger. Du kan stadig være cool og ikke ryge .
2 .

Hvis dit barn spiller sport og deres yndlingssport stjerne ryger ikke , påpege det. Diskuter , at han eller hun er meget vellykket , og de ryger ikke . Deres helt ved, at rygning er skadeligt for kroppen .
3 .
Når du ser nogen sætte deres cigaret , finde en måde at starte en diskussion om det . Cigaretskod er i askebægre , men de er også på stedet. Drøfte, hvordan dette gør barnet føler . Forklar , at ikke at ryge giver dem mulighed for ikke at bekymre sig om hvor man kan skille sig af med deres cigaret .
4 .
altid forklare dit barn, at du ikke godkender af rygning . Hvis du er ryger , er det tid til at tænke stoppe . Forklar dit barn hvert trin af den måde, som du gennem processen . Chancer er, at de vil notere hvor svært det er at stoppe op og ikke vil tage det op .

gode råd og advarsler


 • Slå op ressourcerne nedenfor for at få mere information .
 • Dine børn er som videooptagere . De kan ikke sætte ord på det , men de ser alt, hvad du gør . Hvis du gør ryger , gør det ikke omkring dem overhovedet . Brug dette som en lærenem øjeblik at lade dem vide, at du kommer til at stoppe .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.