hvordan du gemmer dine plaget teenager

Denne artikel er ment til at give forældre til urolige teenagere en indtægt baseret på mine individuelle oplevelse . De idéer her arbejdede for min søn , men de vil ikke nødvendigvis arbejde for alle . Jeg deler dette, fordi vi følte, at alt håb var tabt . Men alt håb var ikke tabt for os og ikke går tabt for dig . Læs om :

1 .
Vurdér , hvor du og dit barn er i " System . "Vor søns skole er klassificeret ham som " Special Ed " fra da han var 9 år gammel give ham ekstra hjælp og Assitance indtil han ramte high school , hvor de fortalte os, at han ikke kunne blive integreret længere, fordi han ville være for forstyrrende for klassen . Hans handicap er klassisk ADHD og en mild tic lidelse , som er begge kontrolleres med medicin . Hans virkelige problem , som vi opdagede efter den kendsgerning , er, at hans IQ er kun 4 point op til genialitet , og han nemt mister sit fokus i den regelmæssige offentlige skolemiljøet . Han havde også et behov for at blive accepteret ( hvad kid ikke ? ) , og han ville gøre tingene inappropariately at chokere andre til liking ham .
2 .

Challenge deres resultater . Da vores søn var ikke tilladt at gå ind i mainstream high school de bussed ham til en anden skoledistrikt , der havde mindre fokuserede klasser for, hvad vi fik at vide var " børn som ham " , men som isoleret ham fra andre børn . Børnene , der deltog i programmet med ham var svær invaliditet sager . I en 3 måneders periode gik vi fra at holde det hele sammen til at se ham falde ud af en klippe . Han var ved hjælp af narkotika, alkohol, snige sig ud af sin mors hus midt om natten og blev suspenderet fra skolen to gange ( en gang for spring og en gang for at komme i et skænderi med en anden studerende) . Efter 3,5 måneder , besluttede denne 15 -årige , at han ikke længere var kommer til at gå i skole . Skolen uden input fra hans terapeut på 5 år , har besluttet at placere ham i en ambulant institutionel hospital skole . Vi nægtede at sætte ham på dette sted.
3 .
Søg efter alternativer . Heldigvis for os , var uenige min søns terapeut med skolerne vurdering og fundet en skole for os i Massechussets kaldet Academy på Swift River ( " ASR ) . ASR er et meget struktureret skolemiljø , der har specialiseret sig i urolige teenagere i en therapuetic familie stil miljoeet . Dette er ikke en bootcamp . Vi forsket andre skoler og rent faktisk besøgte 3 eller 4 af dem og fandt , at ASR var det bedste alternativ . Men efter at have talt til ASR skoleadministratorer og diskutere vores søns situation , rådes de os , at de ikke kunne tage ham , indtil efter han afsluttede en vildmark program . De anbefalede en af deres tilknyttede programmer kaldes Adirondack Leadership ekspeditioner ( " ALE " ) . ALE er en overlevelse vildmark program designet til at fratage dit barn med alle de " bekvemmeligheder " som et privat hjem , og de puttede børnene i grupper på en max 8 med en terapeut og 2-3 vildmark rådgivere og er udstyret med alt, hvad de har brug for grundlæggende bestemmelser . Hele 28-60 dage program, de arbejder med dit barn og dig ( gennem telefonisk kontakt med terapeuten og breve til og fra dit barn ) for at give dit barn en forståelse på et grundlæggende niveau , hvorfor du tog disse foranstaltninger , og hvordan programmet vil hjælpe ham /hende . Det oprindelige problem : Hvordan får man barnet til at gå ? De vil hjælpe dig lette transporten med erfarne personer . Vores søn er en meget stor ung mand , og han gik villigt efter blot en 5-10 minutters samtale med os og transportvirksomheder.
4 .
følge op. Nogle mennesker tror, at ørkenen programmet er nok ( og dit barn vil forsøge at overbevise dig om dette ) . Wilderness er ikke nok ! Alle forældre med hvem jeg har fået kontakt med , der bragte en problemfyldt teenage- hjem umiddelbart efter afslutningen af ørkenen programmet var ked af det. Børn er modstandsdygtige på gettign gennem hårde tider , så de kan falde tilbage i deres livsstil . De vil fortælle dig løgne om, hvordan " jeg lært min lektie . Jeg har ændret sig. Kan vi gå hjem nu ? " Tag ikke på krogen . Følge op med gameplan og få ham /hende ind i en ny skole miljø . Uden mere , når han /hun kommer tilbage til hans /hendes " venner " ( ved hjælp af dette begreb let ) der er ingen tvivl om, at han /hun vil falde tilbage i gamle mønstre .

5 .

Gå med strømmen . Nogle gange kan det være meget diffiuclt at komme til den erkendelse, at indgriben er nødvendig, og at du rent faktisk spillede en integrerende del i , hvor dit barn likvidation . I vores situation , er min søn et produkt af en fraskilt familie ( meget almindelig træk for disse børn ) , hvor min stil ( alt for struktureret og over fokus på uddannelse) , og hans mors stil ( meget liberal og uden konsekvenser ) stødte sammen oftentimes tillader ham at spille os ud mod hinanden . Hvis du har denne situation kan jeg ikke understrege nok, at det er nødvendigt , at jer begge være på samme side , den kan ikke fungere , indtil du får der . Ikke at ærgre sig selv , for det meste , du er ikke det vigtigste problem , men du vil spille en importnat del i at komme tilbage dit barn . Disse skoler har vidunderlige therapuetic programmer , der involverer hele familien , de indebærer positiv forstærkning af gode karaktertræk og konsekvenser for ikke at følge reglerne . Negativ adfærd er givet konsekvenser såsom arbejde, studere eller selvstudium udfordringer samt tab af privilegier positiv adfærd og lektier bliver belønnet ved at flytte op til det niveau og få yderligere privilegier . Niveau 1 er grundlæggende , og du får en 10 minutter om ugen telefonsamtale med dine forældre . Niveau 2 tillader 15 minutter opkald, og på campus besøg . Niveau 3 tillader 20 minutter opkald og off campus hotel besøg . Niveau 4 tillader 30 minutter opkald og dit barn har så nået et niveau af tillid og realisering , hvor han /hun kan gå hjem for besøg . Gennem hele processen er du holdt orienteret via e-mail og en ugentlig telefonopringning fra dit barns rådgiver . Vores søn forlod os i 07/01 har undladt alle hans 9. klasser fra 9 /06-07/01 i det offentlige skolesystem . Han vil blive dimitteret ASR , der har afsluttet 10. klasse på bare 16 måneder (de har skole hele året ) . Han er ærlig , respektfuld og endelig " får det . " Vi er så taknemmelige for, at vi var i stand til at finde denne mulighed og redde vores søn . Lad ikke dit barn være et offer for systemet og blive en anden statistik . Gribe ind. Udfordring skolens konklusioner og få din egen barns terapeut invovled til at udfordre deres konklusioner .
6 .
Så hvordan en betaler for alt dette ? Vi var en smule heldig , og jeg var i stand til at kæmpe , ja kæmpe , det skoledistrikt , og få dem til at acceptere hente 1 /2 omkostningerne . Havde jeg vidst, hvad jeg ved nu, hvor alt dette startede jeg kunne have held med at bekæmpe dem til at betale for hele programmet . De ting , du har arbejdet for dig , er tid. Skolen systemer ikke træffe rettidige beslutninger , de måtte gå igennem recommendning alle de mindst restriktive foranstaltninger , før de endelig aftalt med vores konklusion , baseret på vores terapeut 's anbefaling ( hvordan kunne de bekæmpe det han var workign med vores søn for 5 ? år ), at han havde brug for en bolig placment i et struktureret skolemiljø , ! ikke en klassisk Special Ed miljø . Så når du beslutter dig for at tage et kig på dette, bør du straks leje eller i det mindste tale med en uddannelse advokat i dit område . Vores var fremragende , og jeg ønsker kun , at jeg hyrede hende inden vi tog det første skridt og sendte vores søn til ørkenen programmet på ALE . De skridt , der skal træffes , kan være meget svært og vil variere fra stat til stat . Det er vigtigt at følge din tilstand krav til punkt og prikke . Hvis jeg havde taget et skridt forud for at fjerne vores søn fra deres system, jeg probabaly ville have været i stand til at tvinge skoledistrikt til at betale for det hele . Men , det er ok . Selv om de ikke skulle betale noget, jeg stadig ville have sendt min søn der . Som en forælder til et barn på ASR sagde til mig, da jeg gik til en af deres familie møder " Hvis dit barn havde kræft ville du betale , hvad det tager at skære det ud . Det er ligesom en kræftsygdom. Det er drab mit barn og jeg vil betale hvad det tager at slippe af med det . " Vent ikke til den kræft dræber din teeenager . Gem ham /hende nu . Jeg har min søn tilbage , og vi er igen de bedste venner .

gode råd og advarsler


 • Få en uddannelse advokat først og følge din stats love for udfordrende deres systematiske placering at give dig selv den bedste mulighed for at tvinge dem til at betale for den rigtige skole . Få dit barn den hjælp , selvom du er nødt til at betale for det selv . Du kan tjene flere penge , men du kan ikke vende en fængselsstraf eller død .
 • Oplysningerne i denne artikel portrætterer en løsning på mit barns problem . Du kan have de samme resultater, hvis du går denne vej , eller noget lignende . Programmet virker ikke for alle , og det er ikke egnet til børn , der har en historie om vold .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.