hvordan man kan genkende blindtarmsbetændelse

Blindtarmsbetændelse berører tusindvis af mennesker i USA hvert år og er mest almindeligt forekommende i 11 til 35 -årige aldersgruppe . Derudover er det mest almindeligt diagnosticeret abdominal akut lægehjælp til personer under 39 år . Betingelsen for blindtarmsbetændelse skyldes betændelse i tillæg-og hvis ikke anerkendes og behandles på et tidligt stadium vil gøre hurtige fremskridt i en byld eller livstruende perforation af den betændte organ-hvilket kan føre til døden . Denne artikel vil hjælpe dig med at genkende nogle af de tegn og symptomer på blindtarmsbetændelse .
1 .
Et af de tidlige tegn på blindtarmsbetændelse er en kedelig smerte , der starter omkring navlen området og gradvist bevæger sig over tid mod nederste højre kvadrant af den abdominale område . Smerten typisk tiltager og aftager i begyndelsen , og derefter bliver skarp og lokaliseret som blindtarmsbetændelse bliver mere betændt .
2 .
andre ledsagende tegn og symptomer er tab af appetit , kvalme og opkastning , udspilning og " bloaty " følelse i maven , diarré eller forstoppelse .

3 .
Da betingelsen gradvist forværres , vil symptomerne også være ledsaget af en let feber , som kan indikere, at en byld er dannet i tillægget , og er en høj risiko for Perforering .
4 .
Nogle af de fælles fysiske tegn på blindtarmsbetændelse kan blive udstillet i en persons adfærd . Lægen vil normalt gennemgå en person, der mistænkes for at have blindtarmsbetændelse i ER og vil forsøge at fremkalde typiske adfærd ved at udføre specifikke undersøgelser som Rovsings tegn , Psoas underskrive og " klemme en tomme "test .
5 .

bevogte tegn er en meget almindelig adfærd med blindtarmsbetændelse . Den person vil forsøge at undgå, at nogen røre eller gå tæt på deres abdominale område ved bevogte deres krop med deres arme .
6 .
Visse bevægelser og placering af kroppen vil enten øge eller mindske smerter . I de tidlige stadier af den betingelse personen vil klage over ømhed , når trykket er anvendt til området , og på at slippe trykket hurtigt , smerten øges væsentligt . Dette kaldes Rebound Ømhed . Pludselig bevægelse , hoste , eller gå gør smerten værre , men liggende i en fosterstilling normalt aftager intensiteten af smerte .
7 .
Hver gang du har mistanke om blindtarmsbetændelse , skal du søge lægehjælp fordi det vigtigste er at behandle det , før orglet brud eller perforerer . Det betændte organ er tilbøjelige til at sprænges hurtigere i en yngre person end i en ældre person , så det er bedst ikke at tage mavesmerter let , især hvis du er yngre .

gode råd og advarsler


 • Denne artikel er ikke en erstatning for at søge lægehjælp fra din egen læge eller sundhedspleje udbyder .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.