hvordan man kan genkende hypertrofisk kardiomyopati

Du må ikke være meget fortrolig med begrebet hypertrofisk kardiomyopati . Men det er den mest almindelige form for hjertedød blandt unge . Det er ofte , hvad dræber de unge professionelle idrætsudøvere , vi hører om i nyhederne , der pludselig sammenbrud og dø mens der deltager i en sport . I mange tilfælde var personen ikke engang klar de havde en hjertesygdom . Hypertrofisk cardiomyophathy er forårsaget af en fortykkelse af hjertets vægge , der gør det sværere for hjertet at pumpe blod . Anerkender symptomer kan redde liv .
1 .
Kend advarselstegn . Nogle af symptomerne kan opstå under eller lige efter at være fysisk aktive . For eksempel , besvimelse eller følelse uklarhed , mens de udøvede eller deltager i sport kan være en indikator . Også , brystsmerter , svimmelhed , bør åndenød og hjertebanken ikke kan ignoreres .
2 .
Vær opmærksom på risikofaktorer . Dette vil give dig en bedre idé , hvis dine symptomer bliver forårsaget af hypertrofisk kardiomyopati . Du er i fare , hvis du har haft flere besvimelsesanfald , hvis motion øger dit blodtryk i de abnorme interval, hvis du har en historie arytmi med en hurtig puls , eller hvis nogle af dine pårørende er døde af pludseligt hjertestop .


3 .
Hvis du har symptomer eller har høj risiko , skal du kontakte din læge . Din læge kan så lytte til dit hjerte for at opdage en mumlen og gøre en ekkokardiografi for at se, om der er en fortykkelse af hjerte væggene . Andre tests kan omfatte blodprøver , røntgenundersøgelse af thorax og en stresstest .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.