hvordan du får gratis helbredskontrol magasiner

Hvis du er bekymret for dit gode helbred , vil du ønsker at holde op med de nyeste trends og forskning inden for mainstream og holistisk medicin . En af de bedste måder at gøre dette på er at læse sundhed magasiner , rapporter og andre medicinsk relaterede publikationer . Mens du kan abonnere på en lang række sundhedsrelaterede tidsskrifter , kan magasinet abonnementsgebyrer virkelig tilføje op . Hvis du ønsker at holde op med sundhedsrelaterede oplysninger uden at bruge en formue , her er hvordan du kan få gratis helbredskontrol blade
1 .
Er du berettiget til et gratis abonnement ?
Mange mennesker er ikke klar over , at nogle sundheds blade vil sende et gratis abonnement til folk der kvalitet . Hvis du er en pædagog som en professor , en medicinsk uddannet , eller en virksomhedsejer , der har et offentligt område eller venteværelse , kan du kvalificere dig til gratis sundhedsrelaterede magasin abonnementer . Den bedste måde at finde ud af, om du er berettiget at kalde nogle af dine yndlings sundhedsrelaterede magasiner og spørge .
2 .
Få en gratis preview .
Selv hvis du ikke er i et erhverv , der giver dig ret til et gratis abonnement , kan du nogle gange få en gratis prøveversion spørgsmål eller abonnement ved blot at spørge . Igen , den bedste måde at udforske denne mulighed er at ringe kontorer dine foretrukne sundhedsrelaterede magasiner .

3 .
Spørg på det lokale læge 's kontorer.
Læger få gratis spørgsmål om medicinske og sundhedsrelaterede tidsskrifter hele tiden . Faktisk er de ofte så overrendt med medicinske tidsskrifter og læsestof , at de ikke har tid til at komme rundt til at læse det meste af det . Hvis du ikke har noget imod en lille medicinsk jargon , spørg i receptionen af medicinsk kontorer , hvis du kan få medicinsk relaterede magasiner og tidsskrifter efter lægen slutter med dem . Du kan være i stand til at arrangere at samle dem op på en månedlig basis . De fleste kontorer vil være glad for at give dem til dig .
4 .
Dit lokale bibliotek
Du må ikke være i stand til at tage dem med hjem , men du kan gå til biblioteket månedlige og læse de seneste sundhedsmæssige blade, mens du slapper af i en behagelig stol . De fleste biblioteker bære et pænt udvalg af disse publikationer . I nogle tilfælde kan du tjekke ud igen problemer og tage dem med hjem .
5 .

Oplev online ressourcer
Der er forskellige steder , hvor du kan tilmelde dig gratis abonnementer på sundhedsrelaterede tidsskrifter . Nogle af disse er kun tilgængelige for folk i særdeleshed erhverv eller dem, der ejer virksomhederne , men disse midler er stadig værd at checke ud . Et sådant sted er all- freemagazines. com . Hvis du er berettiget , vil disse magasiner blive leveret til din dør hver måned .
6 .
Overvej online sundhedsrelaterede nyhedsbreve
Et alternativ til sundhedsrelaterede trykte magasiner er for at tilmelde dig troværdig, gratis online sundhed nyhedsbreve . En sådan fri offentliggørelse Healthbeat udgives af redaktørerne af Harvard Medical School helbred nyhedsbreve . Ved at gøre Google søgninger , kan du finde en række af disse publikationer . Vær sikker på at vælge publikationer med pålidelige , objektive oplysninger , der ikke blot forsøger at sælge dig noget .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.