hvordan du fjerner eksterne hæmorider

Eksterne hæmorider er generende fremspring omkring anus . Området bliver hævede og meget følsomme . Hemorrhoid vises normalt ved åbningen af anus og huden omkring området er følsomt , hvilket gør personlig hygiejne og pleje meget vanskelig. Eksterne hæmorider kan fjernes derhjemme ved at følge disse trin :

1 .
Undersøg, om du har en hemorrhoid . Tag en hånd spejl og se på anus området for at se, om der er en fast klump . Et andet tegn er blod på toiletpapiret efter afføring . Se en læge kan også bekræfte, om du har en hemorrhoid .
2 .

Hvis en hemorrhoid er opdaget og der er kun mildt ubehag uden store mængder af blod, over-the-counter cremer , salver eller puder kan bruges . Disse indeholder ofte troldnødfamilien eller andre aktuelle anti-inflammatoriske stoffer .
3 .
Tag varm bad dagligt . Efter badet , tørre helt ud og derefter tilføje cremen på det angrebne område . Den varme bad hjælper ofte lindre flere af de symptomer .
4 .
Hvis det varme bad derhjemme ikke synes at være at hjælpe , er der specielt designet bøtter kaldet SITZ bade tilgængelig på medicinske butikker . Disse er små bøtter til formål at gøre det muligt at iblødsætning af hæmorider uden at tage et bad . Disse badekar lindre symptomerne , men også støtte i faldende hemorrhoid .

5 .
Andre måder at hjælpe med at lindre hæmorider er brugen af køleelementer til at reducere hævelser , stikpiller til at hjælpe afføringer ikke forårsage så megen smerte , sædepuder , fugtig klude og løse undertøj .
6 .
Hvis hemorrhoid ikke er i stand til at blive behandlet i hjemmet , kan det fjernes kirurgisk . Disse procedurer skal håndteres af dit helbred udbyder . De kirurgiske procedurer er laser koagulation , infrarød fotokoagulation eller en hemorrhoidectomy .

gode råd og advarsler • Hvis problemet fortsætter , skal du se dit helbred udbyder .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.