hvordan man behandler Poison Ivy

Så de var ude at spille i skoven og kom hjem med en kløende plet hud . Ser ud som en eller andens fik Poison Ivy ! Godt du ved, hvordan man hurtigt behandle og lindre frustrerende klør og smertefulde udslæt . Læs videre for at slutte sig til rækken af Mom 's, der kan løse dette problem hurtigere, end de kan sige
1 .
først sørge for at behandle det inficerede område med sprit
2 .
Skyl området med koldt vand og dup tør , og pas på ikke at dukke nogen udslæt bobler der kan have dannet ( dette vil sprede olien , der forårsager Poison Ivy )

tre .
forsigtigt vaske området med sæbe og koldt vand , og sørg for ikke at bryde nogen af bobler . Denne fase kan være en vanskelig opgave , fordi du ønsker at vaske området uden at sprede olien til andre steder på kroppen .
4 .
Modvirke din lille patienter fra ridser ved at dække det inficerede område med Calamine lotion . Må ikke dække området med et band-støtte eller wrap , da dette vil forhindre, at huden mod udtørring og healing .
5 .

Afhængigt af dit barns alder , kan du at sætte dem i et varmt brusebad . Varmen vil aflaste behovet for dem at klø . Dette trin er ikke anbefalet til børn under ni år . Ingen grund til at skolde det inficerede område , blot en behagelig varmt brusebad vil arbejde
6
Vær sikker på at tørre ned alle redskaber, der kan have rørt Poison Ivy med sprit også-. det olie , der får udslæt kan blive på overflader i op til syv måneder efter den første kontakt.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.