hvordan man behandler menstruationskramper

Menstruationskramper eller dysmenorré , er en almindelig lidelse blandt kvinder i den fødedygtige alder . Der er to typer af menstruationssmerter . Kongestiv smerte begynder , før der er nogen blødning , og opleves som en sammenhængende , smertefuld stramning . Spastisk smerter begynder med perioden og føles som adskiller kramper , der kommer i episoder . Enten type kan opleves som en mild ubehag eller en intens smerte . Heldigvis findes der måder at lindre smerter , og gør den tid på måneden mere udholdelig :

1 .
Tag en mild smertestillende ved det første tegn på ubehag . Acetaminophen eller ibuprofen anbefales , og enten man kan tage brodden af smerten . Under anden form for smertestillende ved det første tegn på kramper kan forhindre kramper bliver mere alvorlige og uudholdelige .
2 .

Brug varmen til at behandle alvorlige kramper . Hvorvidt iblødsætning i et varmt karbad , eller placere en varmepude på den nederste del af maven , vil varmen slappe af dine mavemuskler og tage ubehag ned en hak . Plus , bør det lindre og slappe af dig på samme tid , hvilket gør den smerte en smule mere tålelig .
3 .
Tag dine vitaminer . Calcium, zink og B-vitaminer har vist sig at reducere omfanget af en kvindes symptomer under sin menstruation , herunder kramper .
4 .
motion regelmæssigt. For mange kvinder , der faktisk udøver fritager kramper de oplever hver måned . Det behøver ikke være en intens rutine . En enkel tur kan oftentimes lindre smerter .

5 .
Kig ind svangerskabsforebyggende midler. Svangerskabsforebyggende har vist sig at reducere svære symptomer på en kvindes periode , herunder hendes kramper . Hvis du oplever smertefulde kramper hver måned , at have din læge ordinere en svangerskabsforebyggende kan være en løsning .

gode råd og advarsler


 • Inden der træffes nogen form for medicin , vitamin eller urtetilskud at behandle din kramper , så tal med din læge om det først .
 • Husk at naturlige løsninger til kramper kan findes . Det er bedst at se på alle dine muligheder , før udkig efter et lægemiddel .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.