hvordan man får en god nats hvile

Enhver af os har vores øjeblikke , hvor vi bare kan ikke sove . Nogle gange er det på grund af bekymringer , nogle gange er det bare fordi det er vanskeligt at gøre . Der er ingen grund bag det . Jeg kommer til at dele nogle tips , der har hjulpet mig personligt såvel som et par pointers , som jeg har hørt på en radio show og tro det eller ej disse ting har hjulpet såvel :

1 .
Forbered dig på sengen . Må ikke bare hoppe i seng . Jeg har konstateret, at hvis jeg bare gør det, er det sværere for mig at falde i søvn . Der er et par ting, jeg gør det virkelig hjælper
Først skal du vil være sikker på dit værelse er pæn og overskuelig samt dit hjem . Hvis tingene er rodet SPECIELT i soveværelset , der bidrager til en rastløs nat , og måske endda mærkelige drømme eller værst af alt mareridt .
2 .

en time eller to før hopping i seng , nyder et varmt bad , en rolig film , jeg mener noget lys , ikke nogle vilde voldelige R bedømt filmen . Se en god komedie eller en let munter familie svirpe , eller måske endda læse en god bog , skrive et brev til en ven eller selv skrive i en journal . En god rolig aktivitet er en fantastisk måde at afvikle fra stress og jag i en lang dag .
Tale af lys , undgå tunge spise , før han gik for natten . Nyd en let snack , hvis du har brug for snack . Min favorit er kiks og mælk . Crackers har ingen sukker i dem og mælken bidrager til afslapning endnu mere , så hvis det er varmt
3 .
Hold dit soveværelse pæn og cool . Når det er cool det er rejuvinating og nemmere at slappe af . Sove i lys beklædning og tøj, som ikke er for stramt eller for løst . Hvis det er for stramt , er det vil skære i omløb , forårsager unødvendige smerter og ubehag , hvis det er for løs , vil du ende med at få pakket ind i den gene så godt.
Sørg madras er , hvor du kan lide det , hvad du finde på at være behageligt for dig . Hvis du er vende og dreje eller vågner op med en smertende krop måske er det tid til at få en ny madras

gode råd og advarsler


 • Andre tips du kan finde nyttige
 • Prøv en smule af aromaterapi . Jeg gnider mine foretrukne dufte , som jeg finder beroligende som lavendel eller kamille , fresia , eller enebær vind på mit bryst og under min næse . Disse dufte er beroligende , og jeg synes, at jeg har søde drømme , mens vejrtrækning i disse dufte
 • Hold din mobiltelefon i et andet rum . vi sommetider en tendens til at tro, at vores telefon ringer , og vi holder vågne op ( tip fra en radio show ) er det sandt, og det virker til at holde det i et andet rum
 • Prøv en kølig luft Mister , som hjælper samt
 • Hold dit vækkeur vendt væk fra dig , så du ikke holde ud på det tidspunkt , det er en stor distraktion i søvn cyklus
 • Jeg håber, at dette Helps , har en fantastisk aften !

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.