hvordan man får strålende ungdommeligt udseende hud

Har du nogensinde været stoppet på gaden og spurgte , hvad du bruger på din hud , fordi din hud er glødende ? Jeg har. Jeg har været stoppet på det stof butik checkout linje med spørgsmål om, hvilke produkter jeg bruger , og engang, en berømt New York City hudlæge faktisk introducerede sig selv til mig på Number 1 Subway og spurgte, hvem " gjorde " min hud . Disse historier er sande . Hvordan får jeg strålende , ungdommeligt udseende hud ? Hemmeligheden blev givet til mig af en hudlæge , jeg så , da jeg var nitten år gammel . Han fortalte mig, at hvis jeg fulgte denne rutine trofast og gjorde hvad han foreslog , ville jeg altid have glødende , smukke hud . Han havde ret . Her er de hemmeligheder , han fortalte mig at få strålende , ungdommeligt udseende hud :

1 .
Rens huden dag . Morgen, bruge almindelig sæbe og vand . Hudlæge fortalte mig, at for alle , men de tørreste hudtyper , plain gamle bar sæbe og vand er fint . Til tør hud , foreslog han Cetaphil sæbe eller en cremet sæbe .
2 .

Brug solcreme , når du er i solen. Jeg har meget lys hud , så hvid jeg nogle gange ikke kan finde fundament , der passer til det , og jeg sjældent går ind i solen. Når jeg gør ( det meste , når jeg er havearbejde , vandreture eller ridning ) , bruger jeg en SPF 15 solcreme .
3 .
Moisturize morgen og aften . Til fedtet og normal hud , kaldet en fugtighedscreme Complex 15 er perfekt . Det er, hvad hudlæge anbefalede til min teenage hud . Selv de med bumser eller acne , fedtet hud og kombineret hud bør anvende en fugtighedscreme dagligt . Min hud som en voksen er tør , så jeg bruger fugtighedscreme morgen og aften , og nogle gange flere gange om dagen i løbet af vinteren . Min præference er St. Ives Colleagen Ellastin fugtighedscreme , der findes på Walmart .
4 .
aldrig gå i seng uden at fjerne din makeup . Brug en cremet sæbe og skyl grundigt . Min præference er igen St. Ives ( nej, jeg ikke er ansat i St. Ives selskabet eller tilknyttet dem på nogen måde . . . Jeg ligesom dem en masse , og har siden de indførte deres produkter i 1980 's ! ) . I vinteren , bruger jeg kold creme til at fjerne fuld makeup , og en enkel cremet sæbe og vand rutine for dagen , når jeg springer fundament . Jeg fjerner mascara og eyemakeup , så vask og skyl grundigt , efterfulgt af fugtighedscreme .

5 .
Drik vand hver dag , så meget som sundhedsprofessionelle anbefale . Det er kalorie gratis , forhindrer dehydrering , fylder dig op , og gør din hud ser strålende . Spring sodavand og kost læskedrikke , springe sukker -holdige frugtsaft , og drikke frisk , rent vand , fra hanen , filtreres eller flaske .
6 .
Undgå røg , rygere , og rygning for at få strålende ungdommelig hud . Røg forårsager et sammenbrud i den kollagen fibre i huden . Rynker næsen eller øjne skaber linjer og rynker . Røgen er bare skidt for dig, uanset hvad !
7 .

Spis en kost fyldt med friske frugter og grøntsager , i alle farver og typer . Fyldt med vitaminer , mineraler , fibre og fytokemikalier , frugt og grønt er kraftcenter for ernæring , brændstofpåfyldning vores kroppe med gode ting og bidrage til ungdommeligt udseende hud . Du kan ikke gå galt at spise mere frugt og grønt .
8 .
Bliv munter . Glade mennesker naturligt at opretholde en smule af et smil , og udstråler glæde . Udstrålende glæde udstråler ungdom og positiv energi . Praksis bekræftelser dagligt , læste inspirtational skrifter , og hvis du er religiøs , følg din religiøse praksis dagligt for at genskabe kontakten med dit højere magt . Du vil forhindre bekymre linjer , rynker , og alle mulige grimme linier i dit ansigt .

gode råd og advarsler


 • Disse tips blev givet til mig af en hudlæge i New York . Jeg har fulgt dem trofast i 20 år , og de historier, jeg har sagt om at være stoppet og spurgt om min hud er sande.
 • Aldrig gå i seng uden at vaske dit ansigt .
 • Se en hudlæge for vedvarende problemer , medicinske hud tilstande såsom rosacea , og eventuelle problemer , du har .
 • Har modermærker , mørke pletter , alfonser , der ikke vil rydde op og alle ulige pletter på huden kontrolleres af en hudlæge med det samme .
 • Vedvarende acne er en bakteriel infektion , som ikke vil rydde op med rutinekontrol . Se en læge .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.