hvordan man finder en Anonyme Alkoholikere møde

Anonyme Alkoholikere blev etableret af en mand ved navn Bill W. i 1930'erne . Baseret på " Tolv Trin , " AA er rettet mod folk, der ønsker at forlade drikke . Da de møder er private og anonymitet menes at være et vigtigt fundament i programmet , kan folk finde det svært at finde et møde . Disse trin kan hjælpe dem, der ønsker at forlade drikke finde et møde , eller oplysningerne kan bruges til dem, der ønsker at hjælpe en ven eller et familiemedlem at deltage i programmet
1 .
Hvis du forsøger at finde et møde til dig selv , skal du først lykønske dig selv . Alkoholisme er en alvorlig sygdom og indrømme at du har brug for hjælp er det første skridt i Anonyme Alkoholikere. Møderne afholdes i hver eneste stat i USA , i hver by og i næsten hver by ( samt i mange andre lande ) . Der er ingen mangel på steder at gå , når du har bestemt , at AA er et program du skal bruge.
2 .
Gå online . Der er flere hjemmesider , som holder ajourførte lister over hvor der afholdes møder ( to er angivet nedenfor ) . Der findes to forskellige typer af møder . Åbne møder kan overværes af alle, der gerne vil lære om AA -programmet . Lukkede møder er forbeholdt alkoholikere , der ønsker at arbejde i programmet . Flere hjemmesider er nævnt nedenfor, give møde oplysninger , som kan søges efter sted .

3 .
Kontakt " central kontorer " eller " tværpolitiske ", som er steder , som holder styr på , hvor og hvor møderne holdes . En liste over centrale kontorer eller Intergrupper kan findes på www. aa. org .
4 .
Kontakt din lokale hospital eller stofmisbrug behandling center . Numrene på disse anlæg kan findes i telefonbogen eller online .
5 .

Spørg en betroet ven , et familiemedlem eller gejstlige medlem . Selv om AA- møder ikke er tilknyttet nogen religion , er de ofte holdes i steder for tilbedelse . Har ingen skam , når man spørger folk , chancerne er , de har måske bemærket dit alkoholproblem og vil for det meste sandsynligvis blive glad for at du søger hjælp . Du kan blive overrasket over at erfare, at nogle af dine venner eller familiemedlemmer er " arbejder programmet " uden din viden .
6 .
Tag et kig på samfund og kirke bulletin boards , hvis du ikke føler dig tryg spørge nogen . Møde information er ofte udstationeret der .
7 .
Prøv et andet møde sted , hvis du føler, du ikke mesh godt med folk i AA møde du deltog . Du bør ikke lade personlighed forskelle komme i vejen for at søge behandling , og du kan finde en anden gruppe dynamik , der passer dig bedre . Nogle møder , der afholdes flere formelt end andre , og du kan finde dig reagere mere positivt på en frem for en anden .

8 .
Når du forpligte sig til Anonyme Alkoholikere , vil gruppen sætte dig op med en sponsor . Sponsor vil være din guide til AA , og han eller hun vil være i stand til at hjælpe dig med at finde yderligere møder , hvor og hvornår du har brug for dem . I nogle tilfælde vil sponsorerne selv hjælpe med at arrangere transport for dig .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.