hvordan man kan bekæmpe stress

På grund af den daglige stress og jag i vores travle liv , er det meget let at blive virkelig " stressede " . Her er nogle tips til at hjælpe dig lindre stress NU :

1
Prøv dyb vejrtrækning . Det er den hurtigste måde at stoppe din reaktion på stress . Inhalere dybt til en optælling af fire , og derefter udånder til en optælling af fire . Gentag din dybe vejrtrækning til en optælling af fem , seks , syv og derefter otte . Denne mini-afspændingsøvelse beroliger kroppen , sænker puls og giver følelse af fred . Hvad mere er , at fokusere på at tælle distraherer dig fra det, der er understreger dig.
2 .

ringe til en ven . Et stærkt socialt støtteordning kan gå ad vejen mod at lindre stress . En ven kan hjælpe dig med at dine bekymringer i perspektiv og kan hjælpe distrahere dig fra , hvad der er generer dig .
3 .
Tag en tur . Motion er en af de bedste måder at jage væk stress . Som du går , fokusere på, hvad du ser , høre, lugte og røre ved, snarere end hvad der er susende rundt i dit sind .
4 .
Planlæg en fridag . Kronisk understregede mennesker er ofte tilbageholdende med at tage tid ud , fordi de tror, de vil falde endnu mere bagud i deres arbejde og andre forpligtelser. Det modsatte er tilfældet : Hvis du tager en pause , du opdatere dig selv og blive endnu mere effektiv , når du går tilbage til arbejdet

5
få noget søvn. . Folk , der er kronisk understregede kraft selv at klare sig på bare fire eller fem timers søvn hver nat , og som følge heraf , er kronisk træt så godt. Men eksperter siger , at en god nats søvn eller blot en 20-minutters lur kan genoplade dig og hjælpe dig til bedre at klare stressende situationer . Nøglen til langvarig stress relief er at få en fuld nats søvn regelmæssigt .
6 .
Tag op havearbejde eller maleri . Behagelig hobbyer , især dem , der fuldt ud at engagere dit sind , kan stoppe kroppens stress respons . De tager også dit sind fri fra arbejde , familie bekymringer og andre stressfaktorer.
7 .

meditere. Undersøgelser har vist, at praktiserende meditation kan sænke blodtrykket , reducere hjertefrekvens og producere andre beroligende svar i kroppen .
8 .
Se, hvad du ser . Det er fristende at stole på TV for afslapning , men mange ting på røret er spændingen-provokerende end beroligende . Ser en absorberende dokumentarfilm kan berolige dig , men det 10'oclock nyheder sandsynligvis ikke vil . Endnu bedre , tag en romantisk bad og lytte til blød musik .
9 .
Har en krop scanning. Dette er især nyttigt , når du ikke kan sove . Ligge ned og tilbringe et par sekunder at fokusere på og afslappende hver del af din krop , begynder med din pande og skrider ned til tæerne . Eller prøv spænde hver kropsdel i et par sekunder og derefter afslappende det .

10 .
Tag en mini-ferie . Finde et roligt rum , hvor du kan lukke øjnene og forestille sig at være et sted vidunderlig : en solrig strand , en snedækket bjergtop , uanset beroliger dig . Træk vejret dybt , som du bruger 15 minutter at tænke på føler, lugter , lyde , seværdigheder og tasts af din ferie plads .

gode råd og advarsler


 • Ud over disse hurtig stress-propper , folk, der er kronisk understregede , kan drage fordel af mere avancerede afslapning teknikker såsom meditation bånd , stress-reduktion workshops og endda psykoterapi .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.