hvordan man kan betale for plejehjemsanbringelse

Ifølge forskere ved Urban Institute i Washington , DC , som folk lever længere , flere amerikanere end nogensinde før vil være behov for plejehjemsanbringelse . Uanset om amerikanerne betale for pleje sig selv eller stole på regeringen , plejehjemsanbringelse belaster alles budget . Her er en guide til hvordan man konfronteres med dette problem :

1 .
Køb en langsigtet plejeforsikring politik . Din alder på tidspunktet for købet af politik og de fordele, du vælger at bestemme din præmie . Normalt er denne type politik betaler et fast, dagligt beløb i dollar .
2 .

Kig ind for offentlig støtte gennem Medicare . Vær dog opmærksom på at dette er en kortsigtet løsning , som Medicare normalt betaler for kortsigtet kvalificerede sygepleje såsom revalidering . En læge bliver nødt til at bekræfte , at du har brug for dygtige pleje og plejehjem skal Medicare-certificeret .
3 .
overveje at ansøge om Medicaid . Det betaler for frihedsstraf plejehjemsanbringelse . Det er dog kun med lav indkomst mennesker er berettiget . Hvis du indtaster et plejehjem som selvforsikret og bruge op du aktiver , kan du være berettiget til Medicaid , når dine ressourcer slipper op .
4 .
Spørg om modtager pleje hos en VA anlæg hvis du er en veteran . Husk dog , at veteraner med service-relaterede sygdomme modtage præference på grund af begrænset plads .

5 .
Brug din opsparing til at betale for plejehjemsanbringelse ( selvforsikre ) . En mulighed er at afvikle nogle investeringer . En anden mulighed er at belåne din værdi livsforsikring .

gode råd og advarsler


 • Kontakt en finansiel rådgiver , hvis du planlægger at selvforsikre for vejledning om ejendom planlægning og skattespørgsmål .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.