hvordan man kan bruge honning til at helbrede ar

I århundreder honning har været menes at indeholde mange helende kræfter . Et af de mest gængse overbevisninger er , at honning har stærke helbredende evne . I modsætning til andre behandlinger , bevarer honning fugt godt . Ved at holde inddrive hudvæv fugtig , hjælper honning hudceller til at regenerere og vende tilbage til normal . Her er flere trin , du kan gøre for at bruge honning til at helbrede din ar :

1 .
Vask såret med sæbe og vand . Lad området tørre , før du anvender honning . Dernæst udarbejder et stykke gaze svarende til størrelsen af såret .
2 .

Påfør 01:59 teskefulde af honning til gaze . Spred honning tyndt for at dække gaze . Det bør dog ikke være så tynd, at den tørrer ud .
3 .
Læg stykke gaze , honning nedad , på din såret . Juster gaze så hele arret er dækket . Dette vil give dig de mest mængden af honning dækning for dine sår .
4 .
Læg endnu et lag af gaze ned over dit ar . Dette hjælper med at holde bandagen tør , slikker overskydende honning gennem gaze . Påfør en stribe tape over gaze , så det vil blive på plads , da det anvender sine helbredende kraft direkte til arrede område på huden .

5 .
Gentag disse trin hver 12 timer . Det er vigtigt at erstatte honning og gaze regelmæssigt for at forsyne din hud med det maksimale beløb for healing hjælp . Holde denne tidsplan vil i op til tre uger eller indtil du er komfortabel nok med resultaterne. I sidste ende bør arvæv tilbage til en normal farve .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.