hvordan man kan føle sig lykkelig

Lykken er en blanding af positive følelser , lige fra en følelse af himmelsk lyksalighed eller glæde til en tilstand af velvære og tilfredshed . Der er mange måder at være lykkelig , men med kriser er på fremmarch i disse dage , kan finde lykken være en smule udfordrende . På trods af alle de påvirkninger forbundet med liv , vi stadig gør vores bedste for at være lykkelig-fordi at være lykkelig er den eneste måde at holde os oven vande . Lykken er som en meget vigtig terapi , både fysisk og mentalt . Med det, er vi inspireret til at opnå hvad mål, vi ønsker at opnå . Det er et stærkt drive , der holder os i gang og hjælper os med at leve vores liv hver eneste dag
1 .
Prøv dit bedste for at være rolig på alle tidspunkter. Ikke tillader små ting til at stress dig ud . Hvis du glemmer din bustur , vær ikke ked over det for hele dagen . Bare vent til den næste , og når den ankommer , så tænk på nogle glade tanker , som vil hjælpe dig komme videre med din dag .
2 .
Pump op til dit humør . Hvis du er i nippet til at blive stresset , så prøv at lysne op dit humør ved at lytte til din yndlingsmusik . Musik stimulerer en del af din hjerne , der frigiver endorfiner , som er væsentlige kemikalier , der udløser glæde og overordnede afslapning .

3 .
Tilbring tid med personer , der er kær for dig . Der er intet mere glædeligt end at være sammen med mennesker, du elsker . I løbet af weekenden , så prøv at planlægge en sjov tur for dig og din partner , eller en for hele din familie . Bare gå et andet sted for en ændring og nyde ændring af natur .
4 .
Forkæl dig selv med et godt grin . Sæt din stressede sind ind i en leende mode ved enten at gå til en live stand- up comedy show eller bare se sjove programmer eller film derhjemme .
5 .

være tilfredse med selv de små detaljer i dit liv . Hver aften inden jeg går i seng , så prøv at tænke på nogle glade tanker fra din dag . Tag dig tid til at være taknemmelig for din partner, der er der for dig gennem tykt og tyndt , for dine venner , der støtter dig hele vejen , for dine børn , som elsker dig uendelighed , for din chef , der holder på at tro på dit arbejde , og selv for Den taxichauffør , der tager dig sikkert hjem .
6 .
Plej dig selv fysisk . Motion er en glimrende måde at stimulere produktionen af sunde kemikalier i din krop til at føle dig godt . Gå til gymnastik , gå en tur , jogge , svømme , eller gøre yoga .
7 .
Sæt et mål og gør dit bedste for at gennemføre det. For at finde lykken , skal du arbejde for det , tjener det og værdsætter det . Sæt nogle mål og opfylde dem-enkle mål , såsom at gemme en vis mængde penge til at købe en opvaskemaskine , så din kone ikke behøver at vaske tallerkener længere . Dette er bare en meget simpelt mål , men når du er i stand til at udrette det, vil du føle dig godt tilpas.

8 .
Gør noget rart for andre . Hjælpe andre er en meget ærefuld måde at finde lykke . Hvis din tidsplan er for stram for frivilligt arbejde , kan du bare donere en lille sum penge eller nogle gamle tøj eller legetøj til velgørenhed . Når du spiser ude , så prøv at være en god tippelad til tjenere eller Kammertjeneren der sikkert parkeret bilen . Alle disse simple ting vil ikke kun gøre dig lykkelig , men andre mennesker som godt.
9 .
Start og slut din dag med et smil . Smilende er en meget kraftfuld gestus . Der er ikke behov for ord til at beskrive , hvordan behageligt det er . Hvis du har en elendig dag , smil din vej ud af kontoret . Når folk smiler tilbage på dig , vil det hævning dit humør og at du føler dig bedre .
10 .

gøre ting, som du finder behageligt. Hvis du er glad for nye steder , rejser med din partner . Hvis du er til at indsamle mønter og smykker , købe nogle at tilføje til din samling . Beløn dig selv for det hårde arbejde, du har gjort , og være tilfreds med det .
11 .
Tilbring lidt tid med dit kæledyr . Bare at kigge på dit kæledyr vil gøre dig til at smile og hjælpe du føler dig godt . Pet din hund eller lege med din kat .
12 .
gøre huset rent og omarrangere dine ting . Når du er rengøring af dit hus , kan du prøve at arrangere dine møbler forskelligt for en forandring . Gør din mørke rum lysere for at skabe en glad og dejlig stemning .

gode råd og advarsler


 • Lær at tilgive personer , der såre dig . Det kan være svært at gøre , men når du kommer over din bitterhed , vil du være i stand til at finde lykken lettere .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.