hvordan man kan forbedre synet med øvelser

Hvis du i øjeblikket bruger briller eller kontaktlinser , er der flere fornuftige øjenøvelser at arbejde extrinsiske muskler , der bevæger øjnene . Når du udfører disse øjenøvelser , opretholde en afslappet demeanor som spændinger og stress i ansigtet har en negativ virkning på synet, som Aldous Huxley påpeger i sin klassiker " The Art of Seeing . " Dr. William Bates (1865-1930) i " Bedre Syn uden briller , « indeholder flere øvelser designet til at styrke øjne og bedre udsyn over tid. øvelser nedenfor , er tilpasninger af , hvad både Huxley og Bates detaljer i deres bøger .

1 .
Begynd med palming øvelser for at mindske spændingerne i øjnene . Sidder behageligt i en stol og gnid hænderne sammen for at skabe varme mellem dem . Forsigtigt kop dem over dine øjne uden at røre eller trykke på øjnene på alle . Efterlad dine hænder der i 2 til 3 minutter . Sænk dine hænder og hvile i flere minutter mere .
2 .

Som en måde at bevare både gode blik for nærlæsning og til at se langt væk , tage tid til forsætligt at flytte øjnene mellem disse to yderpunkter . Opsæt farverige genstande på den fjerneste væg væk fra dit skrivebord på arbejdet . Flere gange dagligt blik op fra din computer og se på den røde bog på hylden på langt væggen , eller endnu bedre , se om du kan skelne farven på bladene udenfor vinduet . Gør dette flere gange om dagen for at undgå at miste afstand vision .
3 .
Lav en Brock streng . Hvad du gjorde i trin ovenfor , kan gøres endnu mere klart med en Brock snor . String flere farvestrålende mindre til større og mellemstore træ eller plastic perler på en længde af streng eller små tov, der måler 10 til 15 meter . Perlerne kan lange mellemrum hver 10 til 12 inches fra hinanden . Hvis du er ambitiøs , gøre 2 Brock strygere og tack hver på modsatte væg , så de mødes i det fjerneste væg .
4 .
Stand mindst 15 meter væk fra Brock strengene . Blik på perlen er tættest på dig og flytte dine øjne til den modsatte perlen på den anden Brock streng . Derefter flytte dine øjne til den første Brock streng og fortsætte , så dine øjne er scanning , hoppe frem og tilbage mellem de to strenge .

5 .
nå slutningen af begge Brock strygere , pause og begynde igen . Gentag dette flere gange i ca 5 minutter . Rest . Gentag denne scanning mindst to gange om dagen .
6 .
Test din nyvundne okulære styrke i den virkelige verden . Mens du kører eller bare gå , praksis scanning du gjorde med Brock streng. Blik på postkassen på din højre derefter til det grønne bageri tegnet på din venstre og derefter til telefonen for enden af gaden . Dette er den normale scanning øjet mønstre af mennesker med 20/20 vision .

gode råd og advarsler • Disse er de generelle øjenøvelser passende for de fleste mennesker og de er ikke beregnet til at erstatte almindelige lægeundersøgelser eller behandling , hvis du har alvorlige problemer med synet . Altid konsultere din øjenlæge , hvis du bemærker en tydelig ændring i dine øjne .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.