hvordan man kan forstå de skjulte farer af parfume

Ah , det lugter så sød , men virkeligheden er , at duftende parfume du sprøjtet på i morges , kan have en mere dyster side . Desværre , det er ikke kun duft , der går ind i denne smukt dekorerede parfume flaske . Der er en lang række andre kemikalier , som er nok til at give de sagkyndige anledning til bekymring . Kunne nogle af de syntetiske kemikalier normalt tilsættes til cologne og parfume potentielt forårsage sundhedsmæssige problemer? ? Er parfume giftige
1 .
Spørgsmålet om parfume toksicitet er ikke altid været på forkant . I fortiden blev parfumer lavet af den traditionelle franske parfume gør metoder, som indebar brug af økologiske planteekstrakter og naturlige alkohol . I midten af 1940 's , blev gjort forsøg på at bringe prisen ned på parfume i masse producere det . Det betød tilsætning af syntetiske kemikalier samt billigere råolie baseret alkoholer med potentiale til at gøre parfume giftige , men mere overkommelige .
2 .
Virkeligheden er , at op til femoghalvfems procent af de kemikalier, der anvendes til at gøre parfume er oliebaseret . Mange af disse kemikalier er afledt af benzen , en af de mest kræftfremkaldende kendte kemikalier . Kræft er ikke den eneste bekymring med disse syntetiske kemikalier . Nogle mennesker har bivirkninger ved komponenter, der anvendes til at gøre parfume , især dem, der lider af allergi og astma . Ville det overraske dig at lære , at en enkelt parfume produkt kan indeholde over 500 syntetiske kemikalier ? Med sådan en bred vifte af kemikalier , ville det ikke komme som nogen overraskelse, at følsomheden over for parfume -produkter er fælles , og at parfume er potentielt giftig .

3 .
Nogle af de kemikalier tilføjes parfume , der gør parfume en potentiel sundhedsrisiko omfatter acetone , benzaldehyd , ethanol , ethylacetat , methylenchlorid , og linalool , som alle kan forårsage uønskede centralnervesystemet virkninger i tillæg til en række andre sundhedsrelaterede emner . Methylenchlorid som findes i shampoo , eau de cologne , og parfumeprodukter er et særligt problem , da det blev forbudt af FDA i 1980-erne . Desværre har dette ikke været håndhævet og det er stadig findes i mange duft -produkter . Dette stof er et kendt kræftfremkaldende stof , der er opført som et farligt affaldsprodukt .
4 .
andet potentielt område anledning til bekymring , er effekten af parfume og parfumerede produkter på de yngre , der er , der kan blive udsat for parfume fra deres mødre . Mange almindeligt anvendte børns produkter som shampoo og baby pulver har tilføjet duft med samme potentiale for toksicitet . Er parfume giftigt for børn ? Børn er ofte usædvanlig følsom over for syntetiske kemikalier, der findes i parfumeprodukter og kan manifestere en række neurologiske symptomer , herunder hyperaktivitet , angst , og endda anfald .
5 .

Hvis du er bekymret for, at parfume er giftigt , bør du undgå at bære det helt ? Selvom det kan være et klogt valg , du har andre muligheder . Naturlige duftolier findes på din lokale helsekostforretning kan erstattes af syntetisk parfume . Ikke alene kan du undgå toksicitet spørgsmålet , disse olier som regel også billigere end gennemsnittet alt markedsført parfume produkt . En anden mulighed er at gå naturligt tider . Der er ingen grund til at være besat med iført duft på daglig basis . Prøve at gå naturligt et par dage i ugen . Du kan bare finde det føles godt at ikke trække vejret i den overvældende lugt af syntetisk parfume . Ikke at nævne , det kan redde dit helbred .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.