hvordan man kan forstå sygesikring

Sygesikring dokumentation er kompliceret at tyde . Når du tilmelder dig for en politik , får du en tyk stak dokumenter med masser af juridisk jargon , og du er tilbage med masser af spørgsmål . Her er hvordan man skal forstå din sygesikring bedre til at sikre, at du får den pleje du og din familie fortjener
1 .
Bestem specifikke spørgsmål du har om Deres politik og tale med de menneskelige ressourcer afdeling på din virksomhed eller med kundeservice på dit helbred forsikringsselskab. Stil konkrete spørgsmål for at indsnævre din søgning .
2 .
Se på hvilken type dækning du har . Katastrofale sygesikring dækker kun forfærdelige sygdomme . En PPO omfatter enhver behandling du har brug for , så længe ydelserne leveres af en læge eller specialist på en fastsat liste . Medicare og Medicaid er offentlige , kan offentligt støttede sygesikring programmer, som du skal kvalificere før du være dækket .

3 .
Lær om den terminologi , du ser på din politik . En fradragsberettiget er den mængde penge du skal betale ud af lommen , før dit forsikringsselskab vil begynde at betale regningen . En co -pay er den mængde penge du forventes at bidrage til noget som en recept eller et besøg hos en læge kontor . Jo lavere co -pay , jo bedre forsikringspolicen er .
4 .
Kontroller , om din arbejdsgiver betaler for en del af din præmie . Mange virksomheder betaler en del af den enkelte medarbejders sundhed forsikringspræmier som en fordel at arbejde på virksomheden . Se efter hvor der står arbejdsgiverens bidrag på dit sygesikring oplysninger . Dette vil vise dig , om din arbejdsgiver er med til at betale for din forsikring , og hvor meget det bidrager til.
5 .

Beslut om den politik, at en PPO ( en Preferred Provider Organization) eller en HMO ( en Health Maintenance Organization ) . En PPO involverer en gruppe af læger, der har bestemt den faste gebyr, de vil opkræve for forskellige tjenester . En HMO er en organisation , der har medlemsorganisationer læger . HMO betaler alle gebyrer for visse typer af medicinsk behandling , så længe du bruger HMOs læger .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.