hvordan man kan gøre bryster mindre

Hvis du ønsker mindre bryster , du er en del af en voksende segment af kvinder, der er trætte af bærer rundt på en ekstra belastning , der trækker en masse uønsket opmærksomhed . Desværre , fordi flere kvinder ønsker større bryster , ikke en masse opmærksomhed er givet til dem, der ønsker at nedbringe deres bryst størrelse. Men der er måder at gøre dine bryster ser mindre på alle måder
1 .
Wear to bh'er . Mange kvinder med store bryster ty til denne taktik . Ikke alene giver ekstra løft , men også trækker brystet i gør dem ser mindre . I første omgang er det lidt ubehageligt , men efter et stykke tid begynder at føle det normale.
2 .
Få en minimering bh . Disse BH'er er designet til at trække i brysterne og gøre dem til at se mindre . En god man vil opnå denne bedrift , og også give en rigtig god lift . Vær klar til at tilbringe en pæn skilling for det selv .

3 .
Køb en bh , der passer . Mange kvinder , især dem med store bryster , går rundt med sagging profiler , der synes større , fordi de er iført den forkerte BH størrelse . Så få målt og købe en bryst , der passer dig ordentligt . Det vil gøre dig til at se mindre og mere naturlige .
4 .
Må brystet øvelser . Brystmusklerne forbundet til brystet kan løftes gennem øvelser , der fokuserer på dette område , såsom vægtløftning , push-ups og pull-ups . Jo stærkere disse muskler er , jo mindre dine bryster kommer til at se .
5 .

Få kosmetisk kirurgi . Bryster , der er så store , at de gør ondt din ryg , kan behandles gennem operation . Naturligvis bør dette være den sidste udvej . Men det er den mest permanente måde at reducere størrelsen af dine bryster .

gode råd og advarsler


 • Prøv flere ting for at reducere størrelsen på dine bryster , før de fokuserer kun på en
 • Hvis din bryststørrelse forårsager fysisk smerte og forhindrer dig i at deltage i livet-. kontakte din sundhedspleje udbyder

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.